Thursday, July 25, 2013

Home » , » Selamat datang 'orang baru'

Selamat datang 'orang baru'

Assalamualaikum..

Alhamdulillah semalam tanggal 24 Julai 2013 bersamaan 15 Ramadhan 1434, pukul 7.06 pm lahirnya seorang lagi khalifah comel di dunia ni..
baby boy yang ditunggu ni lahir secara czer di Ampang Puteri..
semalam gigih lah kitorang laki bini dengan mak mertua terjah Ampang Puteri pukul 12 tengah malam..
excited punye pasal..hhihih
Tahniah kak lang & abg Ed..dah ada baby dah..

mempersembahkan baby boy anak kak lang (kakak ipar) & Abg Ed

Khaliff Ifwat
24 Julai 2013 / 15 Ramadhan 1434
3.08 kg
Hospital Pakar Ampang Puteri

ini bermakna Asyraf dapat cousin baru lagi..
semalam pun dah sebut adik adikkk..muahhhh..sibuk nk cium baby..

tunggu kak lang balik Serendah nanti baru boleh gomol baby..
Raya tahun ni kat Serendah..raya dengan baby baru..yihaaaa..
pandai baby lahir sebelum raya kannn..
nanti boleh collect duit raya banyak2..hihi..

oklah..
sekian..
mekasih sudi bace yer..


12 comments:

  1. tetbe rindu baby bru lahir plak.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..tapi semalam boleh lupe pulak nk cium baby khaliff ni..aduyainyepunnn..takat usik2 pipi dia je..adehhh..

      Delete
  2. alalala sedap nye tido dia ea.. czer? ampang puteri? rasa nak pengsan plak bayangkan bil nye tu..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tido sambil azan nih..marilah kite pengsan sesama ciknaa..hahaha..

      Delete
  3. Asyraf kiss2 feeling2 dpt adik sendiri tu...eeaahh...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk..adik sendiri? soooooonnnnn..hahhaha..

      Delete
  4. comelnya la hai...rindu betul nk bau baby nie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu jugakkk..buat masa ni tumpang cium baby org lain dulu lah..kikiki

      Delete
  5. nama bestt...oo kak lang yng beli coat ikea tu eh..wah dah dapat baby sepupu asyraf

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..yg beli coat ikea tulah..hihi
      tu lah satu2 kakak ipar saya..:)

      Delete
  6. ble tgk org dapat bb baru, rase nk jugak bb baru cpt2..persoalannye, bersediakah i? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..samelah kite..org ade baby baru, kite pun teringin kan..tapiiiiiiiii...

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute