Friday, July 26, 2013

Home » , » Sneakers Booties Biru bukan untuk Asyraf

Sneakers Booties Biru bukan untuk Asyraf

Assalamualaikum..

Semalam dapat satu parcel yang ditunggu tunggu..
happy giler sebab hasilnya tersangatlah comel..aduhaiii..
kenapa lah sebelum ni aku tak jumpa akak ni..
kalau tak, boleh tempah untuk Asyraf..
takpe2..next baby boleh lah tempah kan..tettttt..

sebab tak dapat tempah untuk Asyraf, kite tempah untuk anak buah yang baru lahir 2 hari lepas..
sorry yer anak2 buah yang dah lahir sebelum ni..
mamilong & acik Inda baru jumpe akak yang pandai buat cute2 thing ni..hihi..


see..cute tak wehh..
bagi aku yang haram tak pandai menjahit, menyulam ni tersangattt lah cutenya..
aduhaiii..melting habis nih..

okeh..harap2 kakak ipar aku tak baca blog sekarang ni..
nak buat sepraisss kat baby dia..
tapi sneakers ni aku tempah besor sikit..
kakak tu kate size 3-6M ni..ntah lah..

ade sesapa teringin jugak nak tempah?
terjah FB akak nih..
kalau taknak tempah, boleh je kalau nak cuci mate kat sana..
serious boleh jatuh cinta punye..hihi..

okey..
sekian..mekasih sudi bace yer..:) 


8 comments:

  1. alololoooo.. cumelnyeeee kasut kait tu

    ReplyDelete
  2. Comelnya...ble la mula berangan nak order utk next baby..tetttt...

    ReplyDelete
  3. comeynyaaaa....kalo utk gurl mesti lg cantik kan

    ReplyDelete
  4. ok kte tertarik dgn novel tu je.hahaha bolehh??

    ReplyDelete
  5. comelnye kasut!! ila masa hannani baby pun..sempat jugak lah beli kasut kait cenggini =)

    ReplyDelete
  6. Cute gilerrrrrr...!!! Rase nk giget2....eeaahhh....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute