Wednesday, August 21, 2013

Home » , , , » Baraan Geng Gojes: Tahlil utk Arwah Aqil & beraya ke rumah mommycha

Baraan Geng Gojes: Tahlil utk Arwah Aqil & beraya ke rumah mommycha

Assalamualaikum..

meh sambung lagi kisah baraan geng gojes..
mereka lah yang gojes..*ehemmm*
aku je gonjeng..hahaha..

lepas pegi besday party Alisha, kitorg jumpa balik kat umah Erina..
ada majlis tahlil untuk arwah Aqil..
masa sampai tu, tengah baca doa dah..pastu terus sambung makan..hihi.
tapi aku tak makan pun sebab baru je lepas makan kt besday Alisha tu kann..

tapi tapi tapi..kat umah Erina tu aku ade amik durian crepe seketul..
mashaAllah..sedap giler wehh...rasa durian manis je..
pastu dgn muka tak malunya, ambik lagi seketul..sedap kate kooo..
pastu tanya Erina rupe2 nya mak dia yang buat..
alahaiii..sedapnya..errrr makcik, mintak resepi boleh? hihi..

Al Fatihah untuk adik Aqil..
cilok dari blog Aty Fared..
kemain korang kan..keje serah muka kat camera ajelah..haha..
dari kiri : Mimy, Aty, Erina, Erin & Zura

ok, dah settle kat rumah Erina, ramai2 konvoi baraan ke rumah mommycha pulak..
adoi..memang best tapi ko paham2 lah kate pun konvoi..dah malam pulak tu..
tahap sabar tu kena kasi up lagi..haha..
lepas berpusing pusing kat Putrajaya sebab ade driver kereta depan sekali gugup bila ramai2 follow..hahha..
alasan sangat kan..nasib baik Putrajaya tu cantik bile malam..hihi..

dah sampai, yang mana boleh solat, solat maghrib dulu..tu pun dah nak abih waktu dah..huhu..
pastu sambung makan lagi..errrrr..keje makan jelah..
dah kate raya kan..tuan rumah pulak masak sesedap..
tak makan kang, sentap pulak..hahahha..
bihun goreng opah mikhail mikayla masak terbaekk lawan dengan sambal kicap pedas berapi..
adoiiiii...

sambil makan sambil gosip sambil jadik tarzan kat asyraf..
adoyaiiii..sabo jelah melayan karenah asyraf ni..pelik sungguh aku..
kalau kat umah, nak dengar suare dia susah kemainn..kat umah org, keje menjerittttt je..
geram aku..

pastu, sebelum gerak balik, sessi bergambar lah pulak kann..
itu harusss walaupun muka memasing dah berminyak sakan..kate beraya dari siang hari..
gojes mommy supermom and baby..aku je gonjeng..hehe..
sebab anak org lain, elok steady..anak aku? phewwwwww...





















superdad and baby..sikit je sbb ade mommy yang dtg single due to asben keje/otstesen..
terima kasih banyak kepada ayah, abah, daddy ni..
sebab rajin melayan wife memasing nak ber baraan raya kali ni..
rajin jugak layan anak2 tika wife memasing sibuk berpot pet pot pet..
i lebiu asben..hihi..
ni anak anak gojes..
mikha, airis, iman, yaya, asyraf, fayel, zara, naila, aish..
hadoiii..kemain payah nak susun diorg ni..
tengok Asyraf tu cukup lah..org letak dia suruh duduk, dia nak berdiri..lantakkannnn..
video

ni video kaletah anak2 gojes ni..
tengok banyak kali, maka banyak kali jugak lah aku gelak..
adoyaiiii...
kesian aish kena belasah manja dengan Asyraf..huhu..


11 comments:

  1. aduyai nangis plak airis tu....terkejut abam khail tertomuih kat dia...hehe

    ReplyDelete
  2. haha mommy erin cepat jd wonderpet menyelamatkn aish..comelnye dorg2 ni..umah aty nt kte buat lg.harap masing2 mood baik n memberi kerjasama.lol

    ReplyDelete
  3. haha!tak sabar nak berkumpul kat umah aty pulak..aty, hang jgn jadi tarzan k..lalalaalaa

    ReplyDelete
  4. hahahahaha
    suke tgk video nie
    pastu suaru daku je yg kuat

    ReplyDelete
  5. hurm gelagat ank2,bila tengok video nie nak tergelak asenya..

    ReplyDelete
  6. anak2..

    agaknya dah besar2 nanti.. nak lagi x diorg duduk bersusun camni?

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA kesian budak pakai baju merah tu, dah naik terbaring xder sapa tolong. KIKIKI. comel2 keletah anak2 gojes ni.

    ReplyDelete
  8. hehehe sonok nya.anak anak lah yg paling sonok.hehehe.sporting hubyy2 korg kan.

    ReplyDelete
  9. salam leenda..salam perkenalan..hehe..
    ni dd..ayahmamilisa.blogspot.com :)
    jangan segan singgah blog kita plak..hehe..
    sonok dapat jumpa reramai baraan gojes mom aritu :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute