Thursday, August 1, 2013

Home » , » Biskut Sarang Semut

Biskut Sarang Semut

Assalamualaikum..

Eh, bukan aku nak jual biskut ni..
saje je up entry ni sebab biskut sarang semut ni sedap giler wehhh..
ni sebenarnya feberet asben..dari tahun lepas lagi mintak carikan orang jual biskut ni..
bini nya nak buat, memang sah2 la failed!..hihi..

kebetulan, singgah blog Nana, dia tengah open order utk biskut ni..
call asben tanya, dia cakap suruh order..
kene tanya dulu sebab biskut ni kena self collect..
tak jauh mane punn..kat Keramat tu je haaa..
okeh, set order sebalang..
pastu kawan opis  pun nak tumpang order jugak..
jadiklah 3 balang..

biskut sarang semut in the houseeee..

malam tu jugak dah habis satu layer asben kerjakan..
sabo jelah..nak dilarang, kesian..layankan aje..
tapi serious, sedap wehh..
ni bukan nak bodek ke ape..
takde keje nak bodek, Nana tu bukan kenal aku pun..huhu..
ni pujian ikhlas tulus dari hati..hhahah..

nak order?
klik lah link blog tu..dia still open order..
tapi kena collect sendiri lah..
kang kalau pos, takut serdak je yang korang terima nanti..hihi..

oklah..sekian..
mekasih sudi bace yer..
bye..:)


9 comments:

  1. biskut ni bahan nya senang, nak memarut tu yg maleh.. kalau dapat beli yg sedap, berbaloi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang ekkk..tak pernah tau cara nak buat biskut ni..cara nak order, tau..hihihi..a'ahhh nasib baik sedap..asben suruh order lagi..adehhhh...

      Delete
  2. Ingat ko buat sndiri..baru nak ngoder..heheh

    ReplyDelete
  3. hana buat sendiri biskut ni. senang dan rajin sgt buat biskut ni sbb ni biskut peberet lakibini. haha kalo beli sebalang, memang tak jumpa dah time raya. buat sendiri dpt 5 balang.

    ReplyDelete
  4. feveret su nie...sedappnyeee..dah brape tahun tak mkn biskut ni

    ReplyDelete
  5. rasa dia same ngan semperit kan?
    bahan pun same cara je lain..
    daku dah jumpe semperit yg rasa nye klasik gitu..
    huhu..

    ReplyDelete
  6. Weyh memey suke giler sarang semut ni...hahaha..nak dtg raya umah...haha motip?

    ReplyDelete
  7. alahiiiii xsbr nk buat mlm esok.rara mmg suka gila sarang semut.

    ReplyDelete
  8. dulu kecik2 mak suka baut kuih ni penat aku nak memarut nya..pastu sampai ke besar tak makan dah kuih ni sbb pikir penat memarut..boleh??

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute