Tuesday, August 20, 2013

Home » , , , , , » Baraan Geng Gojes: Open House & Besday Party Alisha

Baraan Geng Gojes: Open House & Besday Party Alisha

Assalamualaikum..

Hai..lama tak update blog..
so, hari ni ni nak marathon update blog..
yelah sangat marathon kan..haha..

Aku nak start citer hari sabtu lepas..
kitorang sebenarnya ade baraan geng Gojes Blogger Supermom & Baby..
memang dah siap ada jadual segala..
so, sabtu tu mari mulakan dengan open house merangkap besday party anak dara Ctmah si comel Alisha kat seksyen 24, Shah Alam..

dah janji nak jumpe semua pukul 3 kat sini..
tapi biaselah kan..mak2 ni dengan nak settle hal anak2 lagi..
pastu jammed pulak dekat nkve..sabojelah..
masa sampai tu, geng gojes dah nak gerak pergi umah Erina pulak..
takpe2..nanti jumpe kat umah Erina je..
nilah yang baru sampai tu..hihi..
kak Mimy Hamid & Zura..kitorang gerak sekali dari gombak..
dapat jumpe Mimi ibu Rafif sekejap je..
tak dan nak sembang banyak pun..
ko gossip ape mek zura oiii..
Asyraf tengok je ko..heheh..
mami asyraf dgn ibu rafif..
mak besday girl, Ctmah..
ololollo..kesian Alisha smpai tertido..
tak sempat tengok Alisha potong kek..
dah kate sampai lambat kan..huhu..
geng gombak dengan mak besday girl..
mekasih yer Ct, sudi jemput kitorang datang besday party Alisha ni..
kesian tengok dia penat layan tetamu..
sebab sekali dengan open house raya kan..
tapi berbaloi kan..Alisha dapat hadiah dgn duit raya banyak..hehehhe..



eh, abang Fayel pun ade lah..hihi.
abah Asyraf request nak bergambar jugak..
layankan aje walaupun dah berpeluh2 basah baju kejar Asyraf..
sabo jelah..
eh, mami asyraf pun nak jugakkk..walaupun dah selebet gitu..huhu..

sekian, entry raya lain akan menyusul kemudian..haha..
mekasih sudi bace yer..:)
bye..


19 comments:

  1. fayel gi umah ctmah yang banyak peel....nak itu ini la...berlengasssssss....huuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..saje dia nk buli mama dia lah tu..tp still ok tak kuat jerit mcm asyraf..grrrrrr...

      Delete
  2. owh klu smpi awal lg meriah..huhu.xpe lps tu kte jmpe gak kt umh ena n ke umh micha plak kn..seronok oii sabtu lps.walaupun aku dua beranak smpi rumah xdan2 masing2 terpukang.kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yumie lg supermom..berdua je dgn iman yg aktif..hihi..smpai asben den konpius iman tu boy ke girl..hihi..

      Delete
  3. Dapat jgk jmoa sis kt umh amy ek..salam.perkenalan sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii segan saya cikgu..salam kenal jugak cikgu..

      Delete
  4. korg kan mmg suka sabotaj aku tau asl gmbr aku jer mesti time aku tgh jemah sesgt..huhu
    aku jeles ngn gmbr dorg rmi2 bergaya sakan ikut ati nak delete jer gmbo tue,sentap tau kita xda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ko xabis2 sentap dgn gambor tu kn zura..eh klu aku tgu korg pn xpe.gigih aku drive terkedek2 cari umh ena sbb tertinggal dr aty.hahaha

      Delete
    2. gmbr tu As yg snap..mane aku tau..huhu..
      pasal gmbr reramai tu kan..ahhhh..malas ku pikirin..

      Delete
    3. Tp gambar acap usha semacam tu memey lawak...hahaha

      Delete
  5. 2 tahun lagi nak pindah KL, nak join semuaaaa aktiviti!(eh tapi knp 2 tahun lg? kahkahkah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..motip sgt nk pindah KL sbb nk join xtvt gojes kannn...bagus3..semangat tu penting..itu yg kite carik..hihih..

      Delete
  6. bestnya korg~~~~ rara ni xsempat nk join sana sini.eh ntah2 geng gojes xkenal pon rara kan.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. giler tak kenal rara gojes mak nye inchesss nih...hahahah..
      nnt ade masa, join la ekk..boleh kenal2 reality pulak kan..ni asyik like gambor kt IG je memanjang..hihi..

      Delete
  7. seronoknya...baru nak kenal2 geng gojes...hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii..salam kenal..diorg yang gojes..saya gonjeng..huhu

      Delete
  8. tq leenda =)
    nnt emailkan kt ct gambar2 tu semua boleh? ctfatimah.rahim@gmail.com
    kite lintang pukang i sampai tak sempat nak nenenkan Alisha. udahnye cousin dia bg minum 1 masak 1 gelas n sampai2 aje kat i, dia dah lalok2 mengantok.sandar kejap aje dah tido..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite dah emel dah..
      kesian tengok mak besday girl penat layan tetamu..
      mekasih tau sudi invite kitorg yang gonjeng ni..hihi

      Delete
  9. ala... jeles lagi nengok ha.. isk isk isk..
    tapi kan gambo mek zura banyak yg rupa gossip2 gitu kan?
    sampai acap beria nengok ha. hahahaha. :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute