Wednesday, September 4, 2013

Home » , » Alhamdulillah..terima kasih NUFFNANG.

Alhamdulillah..terima kasih NUFFNANG.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..terima kasih NUFFNANG..
aku sebenarnya dah lupe bulan lepas ade cash out..
lama sangat, macam mana tak lupe..
dah banyak urut putus kekdahnya..

padi tadi bukak email, ada email dari HSBC ni..
tergezut jugak lah kan..ingatkan ape tadi..
rupenya payment advice je..hihi..


Amount tak besar macam korang pun..RM110.40.
tapi ni pun dah syukur Alhamdulillah sesangat dah..
kalau cek sampai esok, lusa dah boleh cash kan..
nanti boleh campur dengan duit raya Asyraf..
memang dah niat nak masukkan dalam akaun Asyraf je kalau dapat duit NUFFNANG ni..
nanti kalau dah ada adik, mami bahagi 2 ehh..
sikit ke banyak ke, tetap kena bahagi 2..hihi..

sekarang ni, mood menunggu cek NUFFNANG sampai..
sambil tenung gambor asyraf dengan abah asyraf..hihi..

ok..
bye..:)


23 comments:

  1. 100 pn dh byk aku rse.untung asyraf xde adik lg.klu x kena share dgn adik.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha..yelah sementara masih solo ni kite layankan aje lah..nanti dah ade adik, segala mende kena sharing..
      masalahnya, bila nak ade adik ni??
      hehehhe

      Delete
  2. rejeki rejeki tu... daripada kite yg xpernah cash out lagi nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..takpe..kumpul sikit2 lama2 jadik bukit..hihi

      Delete
  3. :) kite pon dpt :) alhamdulillah
    tp masuk acc i kot. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, yeker..buat macam mana ek..
      sllu nuffnang bagi cek je..
      klu terus masuk acc lagi senang kan..

      Delete
  4. tak pernah try cashout lagi...pas adik baby kuar nanti la cashout...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezzaaaa...pastu terus masuk dlm akaun adik baby..hihi

      Delete
  5. wahhhh kaya ar byk tuh fulus...bgus mama asyraf nih masukkan dlm akaun anak2..kalu umi Qi dh meroyan beli yg bukan2 ngeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah masuk dlm akaun asyraf..sbb sllu tepek muka dia kan..kire bayar royalti lah ni..hehehhe

      Delete
  6. wahhh seratus!!! kite sesak semput nak tunggu 50 oi. hahahaha. tak pernah lagi ni. sedey!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ollolololo..takpe..biar lambat asal selamat..eh??
      hihihi

      Delete
  7. huihh kayo2..aku pun duk peram lagi ni, tunggu dah ranum baru nk cashout. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..kayo lah sangattttt..
      lame lagi ke nak ranum hasil tuaian ko tuh erin oiiii..
      cepat2 la cash out mane yg ade tu..hihi..

      Delete
  8. dah lama tak dapat income nuffnang...huhu sedeih tunggu buah tak gugur

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu akak aktif blogging balik, mesti lagi masyukk dr saya ni kak..
      bila nak aktif balik kak..jgn majuk lama2 kak..huhu..

      Delete
  9. WWahhh.bestnyee..nadt baru nak mula menabung nuffnang ni..huhu

    ReplyDelete
  10. Dah lame aku tak cek nuffnang nih..pasword pon dah luper..huhu

    ReplyDelete
  11. bestnya...ct ada posen2 jek..hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute