Tuesday, September 3, 2013

Home » , » bila Asyraf & Fayel bertemu lagi..

bila Asyraf & Fayel bertemu lagi..

Assalamualaikum..

Nak cerita pasal Asyraf dengan kembar tak seiras dan tak serasi..
sebab ape tak serasi..asal jumpe je tak ngam..hihi..

1st time jumpe dengan Fayel masa 1st gathering gojes blogger supermom & baby hari tu kat KL Festival City..sape nak bace, boleh terjah SINI..yer..
masa tu ade kak mimy, wawa, Ros Anis & ciknaa..
sekarang dah jadik geng baikkk punyer..
bukan setakat kawan blog je...

dalam entry tu ade gambar Asyraf dengan Fayel...hihi..
pastu ade enrty lain pulak..dalam tu aku letak VIDEO budak berdua ni masa gathering tulah..
time ni pun nak bercakauuu je kejenya..
masalahnya sampai sekarang pun kalau jumpe, memang bercakauuu..huhu..

dan terbaru masa besday party Qaiser Ilman kat Mc Donald Kepong minggu lepas..
masa nak bergambar tu, saje letak budak berdua ni dekat2..
balik umah, aku teringat ade gambar diorg yang duduk atas babychair ni jugak..
masa tu diorg kecik lagi..baby2 lagi..huhu..



aku upload gambar ni kat Instagram..siriyessss sebak sangat masa tu..
rase macam tak sangka..dulu bebudak ni kecikkk lagi..
sekarang ni dah boleh jadik abang dah ni..tapi belum ade rezeki nak jadik abang lagi kan..
inshaAllah..soooonnnnn...hehehhe..



video ni nampak macam takde pa pe sebab dua dua tengah layan botol susu masing masing..
kalau lah takde susu tu, tak tau la ape nak jadik...
hurmmmm..harap2 bila diorang besar nanti, boleh jadik kawan baik yer anak2..
takmo gaduh gaduh..main sama sama..
sape notty, mami babab..eh??
hahahahaa...

sekian..
mekasih sudi singgah bace yer..
bye..


28 comments:

  1. hehehehe
    bile dorg dah besar nnti, kene tunjuk video nie leenda
    mesti rs malu2
    hope smpi besarlah dorg akan jd kawan baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg harusss tunjuk ekin oiii..
      sedangkan skrg pun if kak mimy upload pa pe video fayel pun mmg akan bagi asyraf tengok..kusyuk dia tengok fayel..hihihi..

      Delete
  2. Suka tgk fayel ngan asyraf...besar dh diorg ye...sok sok besar nih pasti diorg kamcing... xper tecik2 cakau manja heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakau manja ehh...hihi..
      harap sampai besor boleh jdik geng la..
      amin.

      Delete
  3. lepas ni dorang dah besar,dah bujang leenda buat pic mcm ni jugak..mesti lagi terharu...huhu..ain tgk pn rasa sebak...harap2 sampai ke besar dorang jadi kawan...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah aen..gambar atas tu pun kebetulan je..tak rancang pun..
      balik umah baru perasan..
      ade peluang besar nanti, nak amik gambar mcm ni jgk..hihi..

      Delete
  4. mesti jadi bestfren pas ni... :)

    ReplyDelete
  5. sayang asyraf dan mami asyraf dan bapak asyraf ehhhhhhhh...babpak asyraf sebab selalu jadi tour guide hehehe....hope berkekalan sampai bebila ye sis...panjang kan silaturahim ....kot kot ada anak girl pasni leh buat menantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. fayel suka tengok video asyraf...dia tenung ajeeeeeee...eh asyraf kawan kite

      Delete
    2. inshaAllah kak mimy..harap berkekalan smpai bila2 la silaturrahim ni kan..amin amin amin..
      kak, lps ni upload video fayel kat instagram pulak ehh..

      Delete
  6. Da besar nti geng la ni.... Dh la dua2 pon hensem....haish.....hehe

    ReplyDelete
  7. 2 2 ensem. 2 2 mata sepet. 2 2 abg gantang. 2 2 leh wat calon menantu. Arissa nak yang mana? Ehhh? Hahaha.

    Semoga ukhwah nih smpai anak2 dh besar n mak2 dah veteran. Huuu. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa arissa..cepat pilih nak..stok terhad ni..sape cepat dia dapat..hehehhehe

      Delete
  8. comelnyer.. geram tgk.. dpt pgg ni hbs kn peluk2.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieza, bawak2 sabar..nnt baby kecik dah lahir, sila peluk, gomol habis habisan..yang dah besor ni, taknak nya kena peluk kena gomol..mmg dapat jeritan lah nanti dr asyraf tu..huhu..

      Delete
  9. alololo..2-2 muka abang-abang sekarang ni..kaki pun da kemain panjang..kejap je da besar anak-anak kita yeee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadt, muka abang2 tp belum ade rezeki nak jadik abang lagi..hihi..
      kan kan kan..kejap je dah besor..huhuhu..

      Delete
  10. mula-mula tak serasi, lepas tu jadi kwn sehidup semati.. muka dah la nk same, badan pun lebih kurang. makpak nye lgsg tak same.. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii ciknaa..pantun 5 kerat ke ape tuh..hihihi..
      nanti jadik geng futsal sesama nih...

      Delete
  11. semoga menjadi bestfriend for ever.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezzzaaaa..BFF nanti ehh anak2..jangann nak bercakau je kejenya..huhu

      Delete
  12. kembor ye mami? sok jgn berebut awek yg sama udah ler..kikiki :)

    ReplyDelete
  13. SB is pening nak pilih dua org hero malaya nie..hahahhaha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute