Monday, September 2, 2013

Home » , , , » Birthday Merdeka Boy - Qaiser Ilman @Mc D Kepong

Birthday Merdeka Boy - Qaiser Ilman @Mc D Kepong

Assalamualaikum..

hari ni nak update pasal besday anak bujang nan seorang Jue, si hensem boy Qaiser Ilman..
merdeka boy ni sebab lahir hari merdeka..bukan semua orang bertuah macam QI ni..

majlis besday buat dekat Mc D Kepong tu..
start pukul 2 - 4 petang..tapi kitorang sampai pukul 3.50 petang..apakah??
ingatkan dah lewat sesangat, tapi Alhamdulillah rezeki kitorang rupenya ramai lagi geng2 gojes kat sana..
besday boy pun belum potong kek lagi..
dan diberitahu, in-charge Mc D bagi Umie QI extend 2 hours for free!!
nampak tak rezeki si kecik QI tu..

memang kecoh la besday party ni..ramai jugak geng gojes yang datang..
seperti biase tak sempat nak beramah mesra dgn semua pun..
sempat hai hai bye bye aje..ade yang dah balik pun masa kitorg sampai tu..hukhukhuk..

gambar cilok kt FB Gojes je..

nampak tak sape yang terlebih excited tu..hihihi..



guest book..dah nak balik baru perasan guest book ni..tersorok dengan beg2 anak masing2..
sempat tulis nama satu page besor lagi haaa..
kalau tau dari awal, maunya aku buat lukisan atas guest book tu..hihi..


sebahagian anak anak mommies yang datang besday Qaiser Ilman hari tu..
aku suruh asben tolong snap gambar anak2, tapi dia taknak..segan katenya..
hadoiiii..last2 aku la yang bangun sekejap snap2 je yang mana dekat2 tu..
yang lain2 jauh..hahaha..

Acara wajib..bergambar la kan..sebahagian mommies gojes yang adooo..ade yang dah balik masa ni..
haru biru mc D kepong sabtu lepas..
nasib baik la customer lain tak marah..diorg pun enjoy tengok kitorang kecoh kecoh macam tu..
siap ade uncle cina tu angkat jari buat thumbs up lagi tau..

turn abah, ayah, papa & daddy pulak bergambar..
semua sporting..bagus3..ni yang kite cari..
gathering macam ni boleh mengeratkan silaturahim kan..
tetiba aku ade kembar anak bujang macam dalam gambar atas ni..
agak2 boleh ke aku handle..kalau lah betul tu kembar, aku nak pitam siap2 boleh tak? 
huhu..

untuk besday boy Qaiser Ilman,
mami asyraf ucapkan selamat hari lahir yer..
jadi anak yang baik..anak yang taat kepada Allah, Rasul dan juga kedua ibu bapa QI..
semoga QI sentiasa diberi kesihatan yang baik..
dan senyum sokmo..
aminnn..:)

sekian,
mekasih sudi singgah bace..
bye...:)


25 comments:

  1. haha mmg patut ko pitamss siap2 leenda.
    mmg abg long la oitt dua2 org yg duk dlm babychair ru.kahkah.
    eh comel plak nengok geng2 bapak2 ni bergambor kn.paling eksaited as le sbb ade ank bujang kembor.hahaha larikkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..sbb Dia tahu aku tak mampu nak handle kembor la tu tak dapat anak kembar kottt...(padahal mana ade keturunan kembor pun) hahahahaa..

      yang sorang ni pun aku dah semput nak kejar...phewwwww...

      Delete
  2. huaaaaa best nya~ ramai.sedapnyaaa mekdi.balik ni nk beli mekdiii~ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best rara..rugi ko tak join...hahahahah..
      kite bakor kite bakorrrrr...hihih

      Delete
  3. tengok asyraf dan fayel memang sebijik dah macam kembar tau...first time jumpa diorg dulu kompius jap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..maybe sbb kayrul jarang2 jumpe asyraf fayel ni kot..tu yg nmpak mcm kembar walaupunnnn perangai masing2 totally berbeza...hihihi..

      Delete
  4. Tak sempat nak juin amik pic ramai2...jeleshhh di situ.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..len kali ehh moon..ade mase, jumpe lagi kite..inshaAllah...

      Delete
  5. Hadiah paling bermakna.......kehadiran dan entry bufday anak2 gojes...itulah yg sgt2 bermakna...itu yg Umi Qi dpt rasa sekarang....satu kepuasan! Terima kasih kak leenda, asyraf dan asben sudi hadir ke majlis bufday Qi kt mekdi...dari party kecik2 sudah jadi satu mekdi kita semua konker habis...hahahha mmg happening gan gelak ketawa, snap sna sini, jumpa gojes dari jauh dan dekat, nyata kalian saudara yg plg hebat!...

    Moga ikatan persaudaraan gojes tetap erat smpai ke akhir hayat....
    Sis, nk copy link ye...nk masukkan dlm entry akan dtg...tggguuuuuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jugak kt Jue sebab sudi jemput kitorg sekeluarga meraikan majlis harijadi QI yg meriah tu..

      betul..moga ikatan persaudaraan kite berkekalan hendaknya..aminnn..

      Delete
  6. ayah2 pon kemain kn? hahaha

    tak sangka hubby ku join sama amik gambar coz dia agak segan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg pun seronok kot tengok wife and anak2 happy nana..
      yg bestnya, nasib semua sporting kan..hihi

      Delete
  7. Aku pn aritu da mcm ank 10..peluh ketik kejor sorg2..yg fayel lak asikla dok mama ma ma kat aku start sbtu lepas, ang agktla katakan. (-~-)

    Apapun nu mjlis besday yg paling havoc even ada kekeliruan ckit ms nk smp..terbaikla.
    Next plak besday sape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe lah zura..tu training namenya..esok2 kalau betul anak ko 10, dah senang dah..ko dh tau cm mana nak handle..hahahahha..

      Delete
  8. Replies
    1. hahahaha...tu dah komen walaupunnnnnnn....hihihi

      Delete
  9. laki sapelah yg paling hover kat depan skali tue...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkk laki sape tuhh...larikkkkkkk..huhu

      Delete
  10. mmg happening la birthday QI..riuh MCD tu....nasib x roboh je...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan...risau jgk ari tu kot2 roboh pulak mc d kepong ari tuh..
      nanti besday raees kite kecohkan lagi ehhh..hihih

      Delete
  11. happy birthday qi:) x dapat join coz ke sungai petani..
    (tah dijemput ke tidak oleh umie qi..hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dd, buat FB la satu..privatekan just utk gojes je..kalau tak, macam mana nak invite join gojes..:)

      Delete
  12. hahaha ank kembar ke...sib baik ada as penganti papa fayel ngeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengganti sekejap je..papa payel takde galang ganti kak..huhu..
      nanti jumpa lagi ehh..

      Delete
  13. Bila la leh join gathering gbsb kan? Sentap manjang tengok walaupun daku ni pemalu tahap kucing sarawak. Eahahahaa.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute