Monday, September 23, 2013

Home » , , » penyakit lama berulang kembali...

penyakit lama berulang kembali...

Assalamualaikum..

haiii dah petang2 baru nak up entry..
sekarang ni dah tak larat nak blogging sgt pun..
eh, dulu pun macam ni jgk..
dah kata blog sekadar dipinggirin je kan..
update ikut suke hati kau lah..huhu..

nak2 lagi sekarang ni..adehhh..
lagilah lemau je rasa satu badan ni..
minggu lepas, bila orang tanya, dah start muntah loya2 ke?
dgn konfident jawab belum lagi..harap2 takdelah kan..huhu..
minggu ni hambikkk ko..
nak mandi uwekkk..nak gosok gigi uwekkk..
nak pakai baju uwekkk..nak start enjin kete uwekkkk..
nak pakai telekung semayang pun uwekkk2 lagi..
tp setakat loya2 gitu jelah..takdelah terkeluar isi perut pun..
adehhhh..

pagi tadi, sebelum pegi keje, ingatkan nak minum susu HL tu dulu..
tapi siriyesss tak boleh minum..perasaan geli nak minum susu tu membuak2..
ntah pa pe lah..last2, letak balik..
setakat 6 minggu ni, setitik susu pun belum masuk dalam perut..
acid folic? kalsium? vitamin? nan hadoooo..

takpe..akan kuusahakan jugak makan bendalah tu semua..
masa asyraf dulu pun macam ni jugak..
liat bebenor nak makan ubat..huhu..


layan video asyraf masa kat kidzoona hari tu lagi baik..
suka sangat dah pandai main slide tu...
sebelum ni penakut hangit nak naik..hehe..

bye..
mekasih sudi singgah bace yer..


16 comments:

  1. Tuelh kan br aku tny ari sbtu lepas ko xda mabuk2 ke skli da kna eh mgu nie..
    Mamy lau lalu nti mknla asid folic vtmin yg doc bg..susu pn mnumla eh..

    Aku pn lau peknen pasni nk pksa gak dri mnum susu kmbing..sedih fobia bla yaya kna jaundice dlu..seriau bla pk blk..

    Mami jg dri eh..

    ReplyDelete
  2. dh dtg dh simptom uwek uwek tu.alahaiiii~ sbr eh.hmmm nk paksa minum kang uwek lg kan.hmm nt nt ok kot leenda.

    ReplyDelete
  3. comel pulok uwek uwek uwek..eh rindu laaaaaaa peknen...nak uwekkkkkkk

    ReplyDelete
  4. mami..sila mamam acid folic ye mami (haku pun lupa jugak leenda)huhuhu

    ReplyDelete
  5. alahai.. cian nye mummy asyraf ni.. take care yer dear..

    ReplyDelete
  6. ciannye mummy asyfraf ni yer. moga dipermudahkan sepanjang pregnent kali ni yer :)

    ReplyDelete
  7. baru je last week ain tnye kan....sekali ..haaa...da start uweek2 dah..harap2 x berpanjangan la yeh...apa2 pun t8cre leenda..:)

    ReplyDelete
  8. sabar ye mami asyraf.. semoga tak lama uwekk uweekk nye.. :)

    ReplyDelete
  9. Wow. Daku tertinggal flight. .
    take care mami serap.
    syukur alhamdulillah. ..

    ReplyDelete
  10. sabar la demi adik baby....lama2 ok la tue

    ReplyDelete
  11. Haha. Uwekkk. Cian mak linda. Sabar ek.

    Cane masukkan video tu?? Omei lah

    ReplyDelete
  12. salam dear,

    Alhamdulillah, morning sickness tu tanda hormon menjalankan kerja dgn baik =)


    Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
    http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

    thanks!

    ReplyDelete
  13. tahniah dear for new coming bb..;)
    blogwalking...jemput ke blog saya dan kita tukar link ye..
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Patut ar senyap sunyi sepi jek wall group gojes...rupernyer simptom uwekkk sudah datang ayopppp

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute