Monday, September 9, 2013

Home » , » potong rambut untuk kesekian kalinya..

potong rambut untuk kesekian kalinya..

Assalamualaikum..

Update laju2..
kelmarin bawak anak bujang nan seorang *ehemmm pegi potong rambut..
masuk kali ni dah 4 kali kot potong rambut tu..
kalau mak2 lain, risau memikirkan rambut anak tak tumbuh or tak panjang, yang aku ni pulak dok risau kalau rambut budak bertuah ni cepat benor panjang nya..huhu..
aku bukan ape, kalau cepat panjang tapi kalau Asyraf jenis tak takut kt tukang gunting tu takpe..
ini tak..belum ape2 lagi dia dah buat amukan dalam kedai tu..macam mana aku tak risau..
kang tergunting telinga tu kang..naya je..
ya Allah nauzubillah..huhu..

masa sampai kedai mamak kat pasar malam gombak batu 6 tu..
muka dah cuak dah ni hoiii...
tinggal lagi nak start enjin je..hehe..


































ko tengok..belum ape ape lagi dia dah menangis dulu..
nangis siap siap kekdahnya..hahahha..
mak dia menten amik gambor..hehehe..

video

tapi kali ni kire okey jugak lah..dia takdelah terteleng teleng kepala tu..
macam kes dulu2, sekejap2 dia nk tengok ape mamak tu buat dgn rambut dia..hihi..
kali ni cuma menangis plus jerit kuat jelah..
dah ada peningkatan kate abah dia..wakakakaka..

elok lepas siap mamak tu trim, aku cakap yeayyy good boy..tepuk tangannnn..
boleh pulak dia pun tepuk tangan sekali sambil air mate berjujuran tu..
mamak tu pun gelak sekali..adehhh..

okeh..sekian update lelaju untuk harini..
mekasih sudi singgah bace yer..
bye..:)



19 comments:

  1. belum gunting lg da nanges dlu ek..hehehe...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mungkin kena ade awek tengok dia potong rambut, baru tak nanges kot..hehehhe..

      Delete
  3. hahahahaha giler comel lawak gile muka nangis dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..belum ape2 lagi dia dah nanges siap2 kak oiii..
      dah tu, mcm mana?

      Delete
  4. Hahahaha coney sgt abg asrap ni... Siap tepuk tgn smbil ngs tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..org tepuk tangan dia pun nk tepuk jgk..padahal tgh nangis lagi tu..air mate, air hidung semua keluar..huhu..

      Delete
  5. Hahaha..comel je asyraf ni..nangis dulu ok sblum potong..

    ReplyDelete
  6. Alahai...comelnyer..kesian pn ader..Lau kes cmni X dapek nak nolongla..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..memang tak dapat la nk tolong..potong rambut pun nanges mcm nk banjir gombak ni..huhu..

      Delete
  7. Tetiba suka dengar asyraf nangis...hahahhah macho suara dia...auuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkkk...macho ke tu acik jue..hancor adelah kot..hehehhe..

      Delete
  8. hahaha...comel jer lepas potong rambut sempat lagi tepuk tangan....

    ReplyDelete
  9. hahaha,,,drama betul. tp cepat betul rambut dia panjang ek

    ReplyDelete
  10. hehehehe princess kalo bawak potong rambut cane lah gayanya~

    ReplyDelete
  11. hahaha...nangis pun muka maintain cute asyraf ni...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute