Thursday, November 14, 2013

Home » , » ada ke yang merindu?

ada ke yang merindu?

Assalamualaikum..

Pagi ni letih sikit..mengantuk pun yer jugak..
kat opis ade fire drill pagi tadi..
ade la abang bomba datang buat demonstrasi cara2 nak padam api guna pemadam api tu..
dah macam citer upin ipin pulak aku rase..hohoho..
#pengaruhciterkatun

dah lama tak citer pasal Asyraf kan..
pasal adik baby dalam perut ni lagi lah..
haishhhh..jangan salahkan mami yer anak2..
mami bukan sesaje takmo citer dalam blog ni..
sila salahkan hormon malas mami je ekk..hihi..
sebenarnya bukan blog je aku malas nk up entry..
kat Instagram pun tak de gambor baru..
tp hari2 bukak..hari2 stalker korang..hehe..

here we go..
abang Asyraf nak pergi school ni..


































apehal masam mencuka je muka tu..
biasalah pepagi mood belum datang..
dengan biskut kering kat tangan buat hiasan..
bukan nak makan pun..pegang sampai kesudah..
bantal busuk tak tinggal..huhu..


































ni lepas mami buat lawak bodo tahap dewa baru lah muka tu tak mencuka sangat..
tupun bukan nak senyum..huk alohhh..
rambut dah panjang dah tu..
mami is risau risau risau risauuuuuuuu..

oh sebelum mami lupa..
Asyraf dah setahun 10 bulan dan beberapa hari dah hari ni..
lama tak update perkembangan Asyraf..adehhh..
takde ape yang berkembang pun..
setakat ni belum pandai cakap "mami, nak susu"..
belum belum belum...
kalau dia nak susu, dia cakap "susu susu susu" diiringi dengan jeritan...hahahah..
kirenya belum pandai buat ayat lagi lah..
nak makan cakap "mammm"
nak mandi cakap "andiiii"
nak air cakap "iiii shuuuu"
nak ajak berjalan cakap "isss gooo"

kategori lambat?
takpelah..slow2 yer Asyraf..mami tak kisah pun..

oklah..bye..
mekasih sudi singgah bace yer..:)


22 comments:

  1. rindulah makyong! teruk sgt yer hormonnya sampai malas nk update? hahaha

    i rasa takde la lmbt pon perkembangan tu...sbb cousin i umur nk dkt 3 tahun baru pandai buat ayat tapi bila dah pandai tuuuu penat giler nak layan dia cakap skrg ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la smpai bile hormon malas nk menyerang ni..hihi

      sekarang ni mulut dia mmg becok..kalau bercakap siap tunjuk2 kt kite..tp harammm tak pahammmm..kahkahkah...

      Delete
  2. ada jugak la sebut susu.. afiq? mengamuk tu tanda dia lapor la tu..jenuh ajor susu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..amboiii abg long ngamuk tu tanda lapor yer..
      asyraf ni pakej..jerit smbil sebut susu susu susu..lapor benor lah tu..hihi

      Delete
  3. Hehehhe pelan2 kak leenda...nanti bila anak dah pandai ckp penat nak melayan nanti soklan2 cepu cemas dia hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan ku tunggu saat itu tiba..jgn smpai masa aku yg stress melayan udah ler..

      Delete
  4. comeinya asyraf. hehe rndu gk blog leenda lame bebenor xupdate. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..ade jgk yg rindu blog merapu merepek ni yer..time kasih yer..skrg ni mood kelaut nk update blog..malas bebenorrrr..

      Delete
  5. setuju dgn umi qi..bak kata omputih slow n steady..kang dah start cakap kangm mmg tak terlayan..hihi..comelnye asyraf.. kool as always = kool as mama dia :D
    p/s: nape risau rambut panjang dear? risau pasal nak kena potong rambut ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk..asyraf cool? wuwuuwuwuw..
      amin amin aminn..mntk2 cool lah budak bertuah tu..hahahha..

      risau rambut dah panjang sebab asyraf ni penakut giler jumpe dgn mamak gunting rambut tu..mcm2 aksi dia buat kang..melalak tu dah tentu...huhuhu..

      Delete
  6. Replies
    1. erkkk..macehh aciq ckp kite ensem..kite belum mandi lagi tu..hihi

      Delete
  7. asyraf!!! fayel rindu nak berkawan heheh

    ReplyDelete
  8. mood pepagi, tu yg mencuka tu ek? hehehe. hensem ar rambut panjang, ala kpop. awat mami risau? ngeee. auntie suke rambut panjang2 nih. hehehehe

    ReplyDelete
  9. lambat ke?tak kot...biasa lah.tkyah ikut flow sgt...Asyraf comel kn?

    ReplyDelete
  10. asyraf behave je duk dlm carseat..bagus ek dia..klu yaya xde nye nk duk baik cenggitu..
    xpe abg asyraf..slow2 ek..nnt leh dera mami ajak berborak..hehe

    ReplyDelete
  11. mokcik rindu la kt abam long..lama dh x kuar kt blog...SB pun belum la pandai sgt brcakap..kdg2 jelas sebutan..kdg kuar bahasa araaabbbb..

    ReplyDelete
  12. hahahahahaah hormon.sila kembali normal ya! hahaha. leenda ok lah tu.anak anak kan lain lain.xsama.

    ReplyDelete
  13. Oklah kalau dia lmbt still leh jalan.. Klu mcm humaira ni lagi lah mami risau kan?? Hahahha
    Makyong, sila bngkitkan semangat update..hahahha

    ReplyDelete
  14. Enchem budak ituuu tapi lololo awat pi hangkut bantal uchuk tu yang oit, kurang enchem terus. HEHEHE

    Mood mamai lom habis kot =)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute