Friday, November 1, 2013

Home » , » Buku pink dan air gula

Buku pink dan air gula

Assalamualaikum..

Live dari Klinik Kesihatan Gombak Setia..hehe..
Semalam aku datang bukak buku pink..
Dah ada 2 buku pink sekarang..
Satu untuk Asyraf, satu untuk adik baby..






















Hari ni datang lagi khas untuk minum air gula yang super sedap tu..
Dah settle minum pun..minum sambil mengadap dinding..
Sebab kalau aku dok tengok mommies lain, konfem lambat habis satu cawan tu..
Silap2 muntah terus..huhu..

Sekarang ni tengah dengar ceramah tentang penyusuan susu ibu..
Sambil menahan lapor..lapor hoiii dari pukul 10 malam tadi puasa..
Nak kena tunggu pukul 10 jap lagi baru boleh makan minum..
Ya Allah..sabo jelah aku..

Oklah..
Bye..


37 comments:

  1. Trm ksh kat mgtt sbb akhirny leenda update. Errr. Hihihi. Minum mgtt sgt menyeksakan. Sobs! 1 jam lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahhaha...nasib baik ade mgtt yer..kalau tak, nan hado update..kakakakka..

      Delete
  2. besh kan air gula tu. hehehheheh. terbaikkk. mohon dpt result best ye. adik baby pls be good :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermmmm..best..mcm minum air teh terlebih gula je..wuwuuw..result kena tggu next week..berdebar lah pulak..

      Delete
  3. cepat nya check mgtt eh...dah 12 weeks kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat ke kak..mybe ade ade family history kencing manis kot..agaknyalah kan..huhu

      Delete
  4. Alaaa dah ada dua buku pink laaaa. Pewitttt. Lepas pkl 10 kang bedalll jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ape tggu lagi..cpat2 lah..nnt dapat buat buku pink lagi..hehehe..
      aku dh sudah bedal mihun goreng ni..tu yg semangat reply komen ni..hehe

      Delete
  5. yeaayyy upadate pun....take care sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk...apakah?hihi
      mekasih yer mami airis..

      Delete
  6. Tc sis...akk blm pnh minum air gula lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker kak..untung nye..tak best mane pun air gula ni..hukhukhuk..

      Delete
  7. Mmg buka buku kena minum air gula ke leensa?huargghh stress pulak..before ni xpnh rase.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. leensa pun bolehhh...
      eh, tak sure pulak aku pasal ni..
      tengok org jugak kot..kalau ade family history kencing manis ke..

      Delete
    2. miahahahaha..typo error la yang..leensa ooo leensa..haha

      Delete
  8. oitt cptnye kne buat mgtt??skrg mmg cmtu eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaaa...ntah aku tak tau kenapa cepat sangat..mmg mcm tu kott..

      Delete
  9. awal gile minum air gula......erkkkk...aku tk sabo dh nk minum ni.tggu 16weeks doc tulis dlm buku tu.hahaha~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sabo kak..masa yg ditunggu pasti tiba..kahkahkah..

      Delete
  10. Amboi...comelnyer buat entry live macam ni... dah pernah rasa sekali minum air gula pastu xder koser nak g goman. HEHEHHE...larik dari minum air gula yang superb lah sedapppppppp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..kenapa larik..sedap lah air gula..wakakakak..

      Delete
  11. tahniah..ble due date tu?? asyraff nak jadi abg da

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..edd inshaAllah 18/5/2014 nanti..tulah..dah besor dah..hihihi

      Delete
  12. dah de dua buku dah ha..sonok tengok asyraf nak dapat adik dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak tambah buku pink lagi mama hannah? hehhe..moh la kite berjemaah..

      Delete
  13. Replies
    1. yolah mama zara..mntak2 selamat lah sampai bersalin..hehehhe..

      Delete
  14. eh..hari kames ke kawasan umh mu linda?
    mmg tak jumpa la kte kot..ku hari rabu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..a'ahh hari khamis..jumpe kt gathering jelah...hehehhehe..

      Delete
  15. dah 2 anak nie x pernah minum lagi

    ReplyDelete
  16. saya tak bukak lagi buku merah...ahdoyai kena carik time gak ni g bukak.

    ReplyDelete
  17. Tahniah...bila due nye..

    Jemput lawat blog sy, ada barut & bedung bercorak...sy jual murah2 aje

    ReplyDelete
  18. Ros pun minum air gula tgk dinding..hahaha

    ReplyDelete
  19. Dah lama x jenguk sini.. asyraf dh nak jd abang.. tahniah sis

    ReplyDelete
  20. huyoo..lame sungguh tak datang umah yu leenda.. slmt mengusung buku pink! :)

    ReplyDelete
  21. lemah tol dengar kena minum air gula....saya minum air manis sikit je pun dah pening pale

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute