Monday, December 16, 2013

Home » , » asyraf yang dulu bukan lah yang sekarang..

asyraf yang dulu bukan lah yang sekarang..

Assalamualaikum..

takde ape nak update..
boring2 bukak instagram..
huhu..

nak share video Asyraf ni haaa..
kot la ade yang dah lama tak tengok Asyraf kan..
Asyraf sekarang dah kurus dah..
dah susut..
asyik demam je..
baru je demam minggu lepas, next week demam lagi..
adehhhh..
mana badan tak naik kan..



ni semalam ni..dia tak perasan mami tengah record dia..
kalau tak, takdenya dia nak..
ntah pa pe ntah..
dia tengok mami angkat camera ke ipad ke nak amik gambar, dia dah larik siap2..hadoiiiii..

tak tau sekarang berapa kilo..lama dah tak timbang berat..
tadi godek album FB, nampak pulak gambar ni..
huk alohhh..macam tak caya dulu Asyraf bambam macam ni..
yang lagi tak caye, mampu pulak mami dukung kan...hihihi..


































maafkan sarung bedding set itu..
dulu mami ingat awak gegirl, tu pasal mami tempah hello kitty..hahahha..
sekali keluar, bebird daaaa..
kalau tau, mami tempah gambar mickey mouse..hihihi..
tempah kat SINI..

ok..ni je entry tak ilmiah hari ni..
eh, ade entry ilmiah ke dlm blog aku ni..
semedang tak ilmiah rasenya..hehhee..

mekasih sudi singgah bace yer..
bye..:)


15 comments:

  1. Hahahha kelakar tau mami asyraf nih...kali ini mesti gegirl dlm pewot...sbb mami dah nak sgt gegirl dari awal tau asyraf...suka tgk asyraf skrg dh besar dh dia :D rambut still machoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la Ju..gegirl ke boboii ke i is okay je..ayat cliche sangat nih..

      kalau gegirl, mami ade geng main masak2..kalau boboi lagi, bertambah la bodyguard mami..hihihi..

      Delete
  2. bahahaha..sme lah dgn aku.jarang entry ilmiah dlm blog aku.eh ke xde lansung??bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn yumie..blog mak2 gini lah..manjang citer pasal anak jelah..hehehe..

      Delete
  3. Sama la dgn Arissa. Dlu bam2 skrg selim nyelim. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kannn..dulu ingat lagi masuk blog yatie tengok gambar dak icha tembam dengan headband kembang setaman..hihihi..

      Delete
  4. asyraf x suke inteprem la mami.. tu pasal nak amik gambar jer dia larikk.. hahaha.. sama la cam anak dilah, nb sampai 4,5 bln je bambam, pastu kurus keding jer.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..kalau kite panggil2 nak ambik gambar, saje je buat derkkk..yang mami ni terpekik2 panggil..adoiiii...

      Delete
  5. dulu sokmo tengok kt blog mami asrap ni..betapa bambam nye asrap.. comel sgt. takpe mami, dia nak slim tu senang nak berlari ambik pempes adik esok-esok.. :)

    ReplyDelete
  6. aku baru jerrr buat entry pasal anak.
    peel anak-anak.
    esok buat pasal makan anak.
    lusa pasal sakit anak.
    tulat pasal baju anak.
    tungging pasal tido anak.
    bhahaha.
    segalanya anaklah.
    mcm aku sorang ada anak.
    agagagagagag ;p

    ReplyDelete
  7. sama lah erna pun rindu iman yang dulu bam bam sekarang ni sekeping melayang dia. nampak tulang belakang badan tu. bukan sebab dia tak makan tapi sebab gaya aktif melampau tu badan slim melim. tembam betul asyraf yang dulu.. agak-agak pasni pakai lagi ke sarung hellokity tu? fefiling gugurl ke beboy? ehehe

    ReplyDelete
  8. bambamnye baby asleenda... saya follower baru...
    selamat berkenalan mummy :)

    ReplyDelete
  9. takpe nanti adik baby pun bambam mcm abg dia..kakmi pun rindu fayel bambam tapi skrang tak bambam cuma badan berat..makan tak la kuat pun...susu ye

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni musim demam kan? Faris pun sama gak. Badan x susut tapi cam maintain gitu je.

    Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu tukar URL ni from bnsyg-stories.blogspot.com to ayuni-stories.blogspot.com
    Let me know nanti eh?

    Thank you

    ReplyDelete
  11. comel.. tgh lasak mmg bdn susut kan.. :)

    psttt : ni ieza dr geng gojes..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute