Monday, December 9, 2013

Home » , , , » Pureen Warehouse Sale 2013

Pureen Warehouse Sale 2013

Assalamualaikum..

Hahahaha..ni cerita minggu lepas hoiii..
baru nak update?

kisahnya sabtu minggu lepas, bulan lepas kitorang pergi Pureen ni..
pepagi buta dah keluar rumah..hantar Asyraf pergi umah pengasuh..
pastu pergi amik kawan kitorang, Nadia dgn asben dia..
singgah breakfast dulu kat kedai mamak kat masjid bulat kat PJ tu..
sampai Pureen dalam pukul 9 kot..

macam biase dah ramai jugak orang beratur depan gate tu..
lama jugak lah tunggu..aku siap muntah dalam beg Ikea yang aku bawak tu..
sebabnya depan aku tu, ntah suami sape la pakai baju yang dah bau kepam..
pening kepala aku hoiii..tolong la isteri2 sekalian alam yer..
biar suami kita biase2 je..tak hensem takpe..tak bergaya takpe..
tapi tolong la jaga pakaian suami kite yer..
jangan bagi dia pakai baju kepam..
nanti orang kate, isteri tak pandai jaga suami pulak..adehhhh

oklah, cut it short..
ni jelah hasil tangkapan hari tu..


sikit je pun..
wet tissue yang banyak tu, kakak ipar aku kirim..
nak beli baju pun, pilih kaler selamat je..
tapi ade jugak terselit sepasang kaler pink tu..
buat tangkal..wuuwuw..

yang lain2 macam detergen tu, untuk basuh baju Asyraf..
sama jugak refill sabun basuh botol tu..Asyraf punya dah tinggal sikit..

nampak tak yang kaler pink tu..hahaha..
yang lain kaler2 selamat..
ade lengan panjang, lengan pendek, singlet pun hadoo..

stokin murah2 je..hihihi..
kali ni jadi fobia nak beli barang2 baby ni..
nak beli yang ropol2 renda2 sangat kang, kuar boy..
tak pasal kena pakai mitten booties ropol2..hehhe..
macam Asyraf dulu..wakakkaka..

bila lagi Pureen Warehouse sale ni ekk?hehe

okbai..
mekasih sudi singgah bace..:)


14 comments:

  1. Replies
    1. shopping sikit2 ekin..walaupun confius nak beli kaler ape..huhu..

      Delete
  2. Sonok buat persiapan awal...ohhh ada gak ek sampai hati bg suami pakai bju kepam...cian diaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. prepare sikit2 Ju..
      eh, ade Ju..tu yg peliknye..bini dia tak bau ke padahal kemain berpeluk sakan depan aku..padahal baju laki bau kepam kotttt..dah biase kot..ntah lah..

      Delete
  3. oke noted! baju kepam tu acaner bau nye yerk.. kesian laki sape la tu weii..
    baju baby pun ada tangkal jgak? ku nampak fink oii..
    dpt laki, jual kt rania jela..bl lg haa? nak beli baju bajan afiq ni weii.. <----panjang pulok komenku :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau kepam tu rasenya baju yg dah 3,4 kali pakai siap pakej bau peluh..hehehhe..

      hahahha..buat tangkal la kekdahnya..manelah tau kannnn..
      ntah la ciknaa bila lagi pureen ni..3, 4 bulan lagi kot..baju2 size afiq banyak lagi rasenya..sebab afiq comel kecik je kan..klu size asyraf dah payah dah..jenuh nk carik yg sepasang..adoiiii..

      Delete
    2. hahaha.. dia tu saiz 6m pn muat lagi.. silap2 baju adik pn dia boleh pakai :P

      Delete
  4. bagus2...buat persiapan awal..yg pntg jangan buat persiapan lewat sangatkan..nanti semua dh beli sekaligus dah lari budget...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak rin, beli sikit2 tak rase sangat duit mengalir..hihi..
      walaupun kalau total up semua tu boleh juling bijik mate tgk jumlahnya..

      Delete
  5. baju kepam tu ku take note..hahahaa abg megat ko suka pakai jersi bola kena jauh dari leenda hehehe......hamboi dah berpureen...huwaaa org baru is coming

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mi, kalau baju org baru balik main bola, futsal tu saya paham kak..sebab As pun main bola kan..tp ni pergi shopping baju anak kot..tau lah pegi warehouse je kannn..huhuhu..

      Delete
  6. kalau aku kat belakang laki baju kepam tue pamnya aku perli kaw2 biar dia terima...buat stress ibu mengandung jer..hehehe

    ReplyDelete
  7. Daku fokusbkat bau kepam je..laki sape la tu ek, hehahrha

    ReplyDelete
  8. HEHEHE kite gi gak cuma nak cari parking tu hazab betul. end of this week ada disney w/sales kat rawang...boleh cari kat google or can visit my blog, dah war2kan last week lagi. HEHEHHE

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute