Friday, December 6, 2013

Home » , » singleton je dalam perut ni..

singleton je dalam perut ni..

Assalamualaikum..

Eh eh..ade lagi hari ni?
kemain 2 hari berturut2 ade entry..hehe..
sementara roh rajin ade ni, kita update la..
kang dah datang malas tahap nauzubillah kang, ape pun tak boleh..

saje je nak letak gambor adik baby dalam perut ni haaa..
ni scan biase je ni..dari KK..
insyaAllah next month nak pergi skodeng scan 8d pulak..
hahahha..ada ke?


nampak tak tu?
otototootototo..ade sorang je dalam perut aku ni haaa..
mane tau kot2 masa scan doktor kate ade 2 kan..
kena mintak tips dari Pinky momma ni..hehehe..

dah 4 bulan dah weiiiii..
kejap je kan..
kang tau2 dah tunggu hari je..
huwaaaaa takutttttt...

oklah..nak sambung main Hay Day..huhu..
mekasih sudi bace yer..bye..


10 comments:

  1. omeyy kecik je dalam perut mommy yer..

    ReplyDelete
  2. nk jugak
    tp thun depanlah
    chayok2 utk diri sndr
    hehehe

    ReplyDelete
  3. yay!adik baby kita mesti lebih kurang je kan =)

    ReplyDelete
  4. Alolololo...... sikit mase lagi dah ley rase mcm kupu2 dalam pewot...beah nyeeeerrrrr.....

    ReplyDelete
  5. HEHEHEHE...enjoy the journey k. after that, u will miss that moment. HAHAHHA

    ReplyDelete
  6. bestnyeeeeee!!!jeles haku...sobsbbsss!

    ReplyDelete
  7. bestnya . Bila la nak rasa lagi kan . ;) moga dipermudahkan-Nya.

    ReplyDelete
  8. rindunya bila tengok scan baby dalam perut...bestkan dapat tengok baby

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute