Wednesday, January 15, 2014

Home » , , » majlis akikah Adelea..

majlis akikah Adelea..

Assalamualaikum..

tetibe teringat nak update pasal majlis aqiqah Adelea anak dara Yong Nana..hihi..
kebetulan ade gambor sekeping dua ni..moh la kite update..
majlis hari ahad lepas..masa Yong invite kt group tu, aku dah set dalam kepala kali ni mesti pergi..
tak pernah lagi berjumpe dengan Yong ni..
dari belum kawen aku bace blog dia, sampai dah masuk satu group, sampai la Yong dah ade anak 2, baru dapat bertentang mata..cewahhh..



Aznor, Fariza, Yong, mak enchekk & Airenz bersama anak masing2..
aku dengan Airenz tu nampak macam senang hati je kan tak payah dukung anak..jangan lupe yer kami sedang mengendong anak dalam perut..hihihi..

gambar ni cilok dari Dayah..diorang ni memang gini..masa aku kat sana, taknak pulak ambik gambor ramai2 gini..bila aku dah sampai umah, elok je nampak gambar ni dalam group..sabotaj la ni..adehhh..
dayah, ku cilok gambor mu..mintak halal yer..
ni sebahagian je ni..ade yang dah balik..macam aku dah balik..Nad pinky momma pun dah balik..
sape lagi ekk?

anak bujang yang tak reti penat pada hari kejadian..huhu..
lari sini lari sana..
makan non stop..kejap2 nak mammm..kejap2 nak mammm..

ok, aku dah tak tau nak merapu apa lagi..
cukup lah ni ekk..
buat Yong, terima kasih menjemput yer..
lauk semua sedap nak2 yang kambing masak ape ntah tu..sedap gilerrrrr..
nak tambah, ku maluuuu..
malu tapi mahuuuu..

okeh,sekian..
mekasih sudi singgah bace yer..
bye..:)


8 comments:

  1. Mekasih leenda sefamili sudi dtg kenduri anak dara ambe. =)

    ReplyDelete
  2. makin encem abam long asyraf...rugi daku tak dpt join....xde rezeki kekdahnya

    ReplyDelete
  3. hehehe.
    untunglaa.
    sekali hapdate sampai dua entry.
    hihihi.
    rajin mak buyyyoonngggss!

    ReplyDelete
  4. Best nyer! Xdpt jumpa yong. Tak dpt jmp gojes sekalian. Hehe.

    ReplyDelete
  5. tingginya aznor! boleh jd model ni...hihi

    untungla duk KL :p

    ReplyDelete
  6. linda...kasut asyraf tu beli mana ek? hehehe..dah lama cr mcm tu...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute