Friday, February 14, 2014

Home » , , , » Mak Yong terkini..

Mak Yong terkini..

Assalamualaikum...

Salam Jumaat korang semua..
ni schedule entry tau..
aku kat kampung ni..
cuti cuti malaysia..huhu

saje je buat entry ni..
padahal kat FB aku dak letak gambor2 godang aku tu..hukhukhuk..
khas untuk tatapan readers yang tak seberapa ni..
tapi yang tak seberapa ni lah yang aku sayang..
rajin korang masuk sini bace repekan aku kan..huhu..mekasih la yer..

nah, 4 keping gambor godang terkini..
pada peminat2 yang jauh di mata tapi dekat di hati tu, terimalah daku dengan seadanya..
ye, aku kini gemokkkk...kahkahkah..
jenuh la nak diet lepas bersalin nanti..


ko tengokkkk..betapa lebor nya pinggang aku tuh..
orang kate, penangan baby girl..ntah lah..
masa pregnan Asyraf dulu, aku cakap dah 9 bulan pun orang tengok aku atas bawah..
tak percaya sebab dulu perut kecik sajooo..
lelemak belum pecah katenyaaa..
sekarang tidak lagi..hukhukhuk...



pegang je props instagram tu..
tak masuk dalam instagram punnn..hihi


lagi sekeping..tapi yang ni tak ketara sangat gemoookkk..hihi..

haaa..yang ni mak yong ter latest..hahaha..
tapi gambor duduk la pulak..
kalau berdiri ni, memang tenggelam terus la pengantin halus comel lote tu..
macam tak percaya bahu aku sekarang sebesor itu? apakah??

okeh..sekian saje utk hari ni..hihi..
len kali jumpe lagi..
mekasih sudi singgah bace yer..
bye..:)


11 comments:

  1. takpe leenda, ada isi..mamilisa ni gemok yang takde isi pa cita...hehehhe~

    ReplyDelete
  2. kira ok la ko gemok pregnant..aku nie gemok lemak lagi sedis tengok badan sendiri...huhuhu

    ReplyDelete
  3. mak yong = mak buyong yang commellll sgt..hihi

    ReplyDelete
  4. aloh...xde pon gemuks sangat...standard je tuh. Moh2, lepas bersalinkan cepat kecutnya hendak lagi fully BF memang senang giler nak lost weight =)...

    ReplyDelete
  5. cantik baju! baju ape nak jugak beli...hihi

    ReplyDelete
  6. mmg nampak gaya peknen anak pompuan..kwn ak peknen anak pompuan bdn kembang ceni la..

    ReplyDelete
  7. aiiiii nih yg membuak buak keinginan nak pregnant

    ReplyDelete
  8. xpe leenda, lepas ni kita diet kaw2 ek..hihi

    ReplyDelete
  9. gemok berisi takper lg leenda..tym yg gemok tapi takde isi..lenguh nak menjawab..hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute