Thursday, February 13, 2014

Home » , , » Manjaku Maternity Discount Card

Manjaku Maternity Discount Card

Assalamualaikum..

Eh, hari2 ada entry?
ini sudah bagusssss...hehehhe..
ala, sementara roh rajin ade ni kan, gunakan sepenuhnya..

lagipun entry aku semua sempoi2 je..
tak de yg ilmiah pun..
hari ni aku nak citer pasal Manjaku Meternity Discount Card ni haa..
walaupun ni kali ke 2 pregnant, tp ni lah 1st time aku ade kad ni..
masa Asyraf dulu tak pernah tau pulak kewujudan kad diskaun ni..
padahal dulu banyak bende jugak aku beli kat manjaku gombak belakang ong tai kim tu..huhu..
takpelah..takde rezeki..

aku buat dah sebulan dah kot..
masa buat tu kena cas rm3..
tapi sedih giler kot, tak dapat pun free gift ke hape ke..
sebab 2,3 hari sebelum buat kad tu, aku ade la google pasal ni..
tengok diorang ade je yang dapat free gift..
takpelah..takde rezeki..adehhh

ni lah kad diskaun tu..
ecececeh..comei dok?

tapi, buat masa ni, belum berkesempatan lagi nak guna kad ni..
tak tau nak beli ape sebenarnya..
rase macam dah complete, tapi macam belum complete..
acaner tuh..hehe..
pregnant mommy je tau perasaan ni..
selagi belum bersalin, selagi tulah rase tak complete..hihi..

tengok lah nanti..
kot2 nak beli puting botol Asyraf ke..
tadi pengasuh dah cakap puting avent dia macam dah koyak sikit kt bawah tu..
Asyraf gigit..adoyaiii..
takpelah asyraf..dari ko gigit anak orang, baik lah gigit puting botol tu..hahaha..

oklah..tu je nak bagitau..
mekasih sudi singgah bace yer..
bye..:)


4 comments:

  1. HEHEHE... tulah, biolah anak kite ni gigit puting, gagah lagi nak menganti nak membeli...kot kalau gigit anak orang...lalala x tau nak ganti tang mana =)

    Kite tau gak kad ni tapi x pernah nak register pon sebab rasanya jarang sgt nak membeli kat sini . HEHEHE tapi kalau sekali memboli kat sini...cecah gak seratus dua. HIHIHI.

    ReplyDelete
  2. Boleh je guna beli brg asyraf.. tp yg tag putih je. Yg kuning xdapek diskaun

    ReplyDelete
  3. Haha..klakar je part dr gigit ank org tu..tp yg xbestnya kad ni valid time ngndung je..sdgkn kuar msuk mnjaku tu lps ank dh dpn mata..huhu..

    ReplyDelete
  4. wah..cumelnya kad diskaun...aah..biasa sangatla anak gigit puting tu...

    selamat bersalin dan berpantang...

    Salam ziarah :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute