Monday, April 21, 2014

Home » , , » 9 bulan..menanti penuh debar..

9 bulan..menanti penuh debar..

Assalamualaikum...

Tajuk puiiii sangat...
Saje nak update petang hari ni..
saje nak bagitau yang aku sekarang dah 36 minggu dah weiii..
dah 9 bulan..alamak alamak aku nebes ni hoiii..
ok2..banyak2 doa dan zikir..

 IAmPregnant Ticker

alamakkk apekehe nya seksi benor ticker ni..adehhh..

kalau ikutkan due date, 18/5/2014 insyaAllah adik Asyraf akan lahir menjenguk dunia..
tapi jauhhhh dari lubuk hatiku, adik Asyraf ni teringin nak keluar lihat dunia lebih awal dari tarikh jangka..
maka, siap sedia lah..

dalam dok siap sedia tu, last week aku dah list down ape lagi barang yang belum ade..
aduhh, rupenya banyak lagi barang yang aku terlepas pandang rupenya..
al maklumlah, list nan hado..beli ikut kate hati je kali ni..
nah ambik ko..ikut kate hati sangat kan..hehe..

takpe2..adik baby, kite tunggu abah gaji eh..
nanti mami shopping lelaju..eh, esok 22hb..abah dah gaji..
hekhekhek..

okbai..

15 comments:

  1. ohoooii tak lame dah nak beradik asrap ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..iyo ciknaa..doakan ku dgn adik asyraf selamat..heheh..

      Delete
  2. mesti berdebar2kan nak menunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak..dup dap dup dap ni..tapi tak sabarrrrrr..hihi

      Delete
  3. Replies
    1. klu kuar tarikh tu, kite celebrate sekali besday ehh..hihi

      Delete
  4. abah da gji... g shopping lg... good luck leenda

    ReplyDelete
  5. mesti dah x sabarkan...kita pun plak yg x sabar jugak

    ReplyDelete
  6. ok aku neves!!good luck leenda :D

    ReplyDelete
  7. Tak lama je lg leenda..kejap nya lahai..semoga dipermudahkan dan selamattt..

    ReplyDelete
  8. waiting game now begins! all d best leenda:)

    ReplyDelete
  9. x lama dh...moga dipermudahkan semuanya

    ReplyDelete
  10. semoga selamat semuanyaaaa leendaaa.

    ReplyDelete
  11. Eh...kejapnye dah 9M eh...moga2 selamat dan dipermudahkan ye. AMin!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute