Wednesday, April 30, 2014

Home » , , » Barut dan Bedung dari SHAZ BEDUNG & BARUT BABY

Barut dan Bedung dari SHAZ BEDUNG & BARUT BABY

Assalamualaikum..

Hari ni entry review lagi..hehhe..
kate nak kasi clear draft kan..
sebelum cuti bersalin bermula pada bila bila masa je ni..

ni pasal barut dan bedung untuk adik baby pulak..
sebenarnya aku dah beli sikit2 barut n bedung..
tapi mate tak boleh tahan tengok betapa kalerpul nya gambar barut yang di upload dek owner Shaz Bedung & Barut Baby ni..hahahha..
so, lelaju PM Sha tanya pasal barut..
PM je lelaju tapi tang bayor haruslah kena tunggu gaji..ye dok?
hehehhe..


comeiii ke tidak?
habis comeii dah ni pada pandangan mate aku..
kalerpul abis..hehe..
dulu time Asyraf, barut semua putih je..huhu..
dulu skema..kahkahkah..

hah..ape lagi..boleh la ushar FB ni..
saje cuci cuci mate..
eh, dia bukan jual barut bedung je tau..
banyak la keperluan2 baby, baju2, bra Autumnz ape semua tu..
pendek kate, macam2 ade lah..
click je link yang aku bagi tu..

oklah..settle lagi satu bab..
mekasih yer sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)


6 comments:

  1. omeinyaaa,suka nya tengokkkk! hehehe.kak,skirt tu chiffon tu ada kak =) kalau yg corak dh x byk,

    ReplyDelete
  2. kaler mcm rainbow kek...nyuuummmm

    ReplyDelete
  3. Maknya yg excitedkan..lheheh...cik mah suka polkadot,..tu yg excited lebih wat sendiri je...

    ReplyDelete
  4. sangat colourful..nampak kemas jahitannya..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute