Monday, April 7, 2014

Home » , » sedih betullah..

sedih betullah..

Assalamualaikum..

Allahurabbi..
sedih tengok blog sendiri..
betul2 dipinggirkan..
jangan kan nak update blog, bukak blog pun tak..
ate, cam mane?

pastu tadi sesaja bukak Nuffnang..tengok2 ade BE..
eh2 Nuffnang ni..masa aku tgh rajin update blog dulu, bukan main berkira nak bagi BE kan..
ni aku dah mood kelaut update, ade pulak 2 ketul..
tp tu pun tunggu masa je nak Metered tu..

malas nak tutup amount..hahaha..
setakat amount gitu ko nak tutup2, ko dah kenape???
pa pe pun, still bersyukur jugak lah..
status masih lagi glitterati dan Nuffnang masih sudi bagi BE walaupunnnnnnnn...
malas nak cakap lah..adehhh..

lagi satu ni haaa..
adoyaiii rase bersalah giler dengan si Yana Azfar ni..
dah lama kemain dapat hadiah UTAMA di ulang..hadiah UTAMA..hahaha..
tp baru ni nak up entry pasal ni..
sorry la Yana..akak mmg mood dah kelautan Hindi dah skrg ni..
hari tu sesaja test nasib join contest silang kate kt blog dia..
dah memang kebetulan aku mmg stalker sejati blog Yana dari sebelum dia kawen lagi..hahaha..
jadiknye, agak senang la aku nak jawab soalan2 yg tak berapa susah tu..eh? 
hahahaa..

nak jadik cerita, Alhamdulillah terpilih sebagai pemenang UTAMA..
hadiah RM50 ditaja khas oleh blogger Fuh.My ..
terima kasih bebanyak yer..duit tu pun dah selamat masuk dalam akaun anak bujang dah..

sekadar gambar hiasan..huhu

oklah..sekian saje entry pembuka pada kali ni..
nantikan entry2 lain selepas ini yer..
errrrr...krikkk krikkkk krikkkk..

wassalamu..
mekasih sudi singgah bace..:)


7 comments:

  1. kite ni tak pernah pn dapat duit nuffnang, blog semut merah la katakan :P

    eh eh baru ingat, daku pn ada menang saguhati.. yana, mana hadiah gue? ngee..

    ReplyDelete
  2. Lps ni kena rajin kolek amount ye sis..
    Nuffnang dah bg booster tu..hehe..
    Neway tahniah!!

    ReplyDelete
  3. erna ni lagi sadis..selalu je dengar org cakap nuffnug la apa. nuffnug pun ku x ado. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Nuff kasi semangat blogging tu.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh. Murah rezeki! Tahniah..
    Leenda.. nuffnang suruh mu rajin2 menghapdet.. hehehe

    ReplyDelete
  6. eh bila nak bersalin ni mummy?
    hehehehe.

    ReplyDelete
  7. tu diaa kannn lama nau berhibernasi...bahaha~

    ur welcome kak...len kali join lagi..eh! :p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute