Friday, May 23, 2014

Home » , , » Alhamdulillah selamat semua..

Alhamdulillah selamat semua..

Assalamualaikum..

Hai semua..
ermmm..macam mana nak start ni ekk?
tetiba blur nak start dari mana..adehhh..
aku cuma nak bagitau yang aku dah selamat bersalin..
walaupun ramai yang dah tau, tapi still aku nak bagitau jugak kat readers blog sekadar di pinggiran aku ni..hahah..
cerita bersalin akan menyusul kemudian yer..
ni curik2 online je ni..huhu..

nah..
mempersembahkan gambar anak dara aku..
 























Hanis Dahlia binti Mohd Asyura
3.1 kg
14 May 2014
5.18 pagi
Hospital Pekan

kalau cerita bersalin Asyraf dulu ada 4 episod, yang ni mungkin kurang sikit kot..
sebab Alhamdulillah kali ni bersalin senang sangat..
berkat doa asben dan keluarga..Alhamdulillah..
nanti ku cerita panjang lebar ekk..

oklah..
jumpe lagi..
mekasih sudi singgah bace,,
bye..:)


11 comments:

  1. pic bwh muka sbijik asyraf! anak ko suma nama retis kontrobesi..hehehe.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahaa..kebetulan je nih..aku suke nama dahlia tu..nama depan tu sebab nama bujang ku tu kan hanif asyraf..hoho..

      Delete
  2. alaa comeynye dia senyum pic bwh tu..dh dpt sepasang...tahniah

    ReplyDelete
  3. comel....mata sepit....tahniah ye leenda

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah ye dari kami sekeluarga...baru tahu...syukran dah selamat semuanya =)
    selamat berpantang...

    ReplyDelete
  5. comelnya baby hanis ni...tak sabar daku nak melahirkan baby kedua.
    syukur selamat dah semuanya leenda :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tahniah.omeyyyy.
    Nk gegel gak...huuuuuu

    ReplyDelete
  7. tahniah..semoga u n baby sihat selalu..n semoga baby mmbesar jd ank yg baik..

    ReplyDelete
  8. congrats! dahlia comel seindah namanya gituuu

    ReplyDelete
  9. tahniah...comelnya baby hanis dahlia....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute