Wednesday, May 28, 2014

Home » , , » Mengidam nasi hospital..hihi

Mengidam nasi hospital..hihi

Assalamualaikum...

Baru ade masa nak update blog..
Anak bujang dgn anak dara mentido dengan jayanya..
Mami pun dah join sekaki tadi..tapi ni dah bangun dah..
Tak boleh nak tido lama lama sekarang ni..
Banyak keja nak buat..
Nak pam susu la..
Nak makan la..
Nak lipat kain la..
Eh, macam macam keja la nak buat..

Nak cerita pasal ape ekk?
Ooo pasal aku mengidam nak makan nasik hospital 2,3 hari sebelum bersalin hari tu..
Hahah..lawak pulak rase..banyak2 makanan, nasik hospital yang aku nak makan sangat time tu..aptb..

So, dapat makan ke tak sebelum bersalin hari tu? 
Of coz la tak dapat makan sebelum bersalin tu kan..
Tapi aku tak kisah sangat pun..
Dapat makan lepas bersalin pun okey..
Walaupun sekadar nasik putih, masak air sawi dengan sup ayam je..
What do u expect? Wad kelas 3 kan..
Tu pun kira dah sedap sangat dah tu..memang aku makan sungguh2 hingga ke titisan nasik yang terakhir..
Memang tak tengok kiri kanan dah..sap sap sap licinnn...hahha..























Bukan gambar nasik..hehe..

Ni breakfast masa 1st day dekat wad..
Roti seketul dengan milo secawennn...
Sedih? Tak punnnnn...
Yang ni pun aku sebat sampai licin...hahaha..
Buruk lantak jugak aku ni ekkk...hoho..







































Masa ni asben baru sampai hospital..mak guard hantar sampai ke katil sebab bukan waktu melawat lagi kan..asben mintak permission nak masuk sebab anak dara dia belum iqamat lagi..:)

Tengok cara asben pegang anak dara dia macam mana tu..
Nampak sangat tekstur badan dia kekok nak pegang..
Dia kate dah lama tak pegang baby..iyolah abg oiiii...

Oklah..
Nak pam susu pulak ni..
Mekasih sudi singgah bace yer..
Bye..:)

12 comments:

  1. Haa...nk sep cket sbb suami bear pun kekok gler pgang bby mse nk iqamat.apekah?hahaha...

    ReplyDelete
  2. hehehe..lengkap 1 family!ada mumy, dady, anak teruna & anak dara... :)

    ReplyDelete
  3. congrats dpt bby girl...alhamdulillah... happy confinement...hheee

    ReplyDelete
  4. huhuhu mengidam.. tanda nak bersalin la tu kot.
    lengkap da family ko leenda. nextt... bila nak tambah... bahahahah

    ReplyDelete
  5. same ler ngn somi ku nan satu tu... mse nk angkat dayyin lps lhir tu.. die tnye... eh..mne ats mne bwh tgn ni... nmpk kekok jgk.. aku mcm nk gelakkn.. tp tahan..haha

    ReplyDelete
  6. Rindu kenangan nak berpantang..
    Tapi bila tgh berpantang .alahai berchenta plak nunggu nk hbs pntg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...tengok orang berpantang...gedik2 hati nak ikut berpantang gak tapi bila diri sendiri berpantang...alahai x senang duduk nak habislah berpantang. HEHEHHE

      Delete
  7. Amboi siap ngidam nasi hospital yer Leen, hehehhe...

    ReplyDelete
  8. aku ms 1st day kat hospital, brekfes mee bandung tau
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah....beznye...xsabar plak nk brsalin rasanye....hehe...bru 4 bln, rilek....

    ReplyDelete
  10. Ala sian dia. Hehehe. Takper. Dpt jugak lepas bersalin. Hihi.

    ReplyDelete
  11. dapat jugak la akhirnya makan nasi spital kan....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute