Friday, June 13, 2014

Home » Checkup sebulan anak dara

Checkup sebulan anak dara

Assalamualaikum....

Baru berkesempatan nak update blog sekadar di pinggiran ni..
Maklumlah, banyak keje nak buat..
Sekarang ni duduk dengan family pun macam nak terlondeh kain batik aku ni haa..
Nanti dah balik umah sendiri, maunya terbalik umah sewa aku nanti kot..
Dah tak payah la korang nak pergi Sabah kalau nak tengok rumah terbalik..
Datang je umah aku..hahaha..

Nak cerita pasal checkup anak dara aku tu je sebenarnya..
Semalam umur Dahlia dah 30 hari makanya kenalah pergi klinik..
Aku tak pergi pun..
Abah dengan ma aku je yang pergi..aku duduk kt umah je..hihi

Yang bestnya, pergi pukul 8.15 am, pukul 9.00 am dah balik..
Giler bestnya..ni kalau aku pergi checkup kat KK gombak setia maunya pukul 11 baru siap kot..
Hurmmmm...bulan depan bertabahlah kite ye Dahlia..huhu

Pepagi dah mandi nak pergi klinik..

Hasil checkup, berat still 4 kilo sama macam timbang umur 3 minggu hari tu..
Tinggi pulak 54cm..boleh tahan jugak tinggi anak dara ni..huhu..
Yang lain2 macam biase je..
Dapat jugak hadiah sebulan..cucuk di peha..huhu..

Oklah..setakat ni dulu yer..
Ini pun dari pagi start tulis, dah petang baru dapat publish..hoho..
Maklumlah..banyak keje..hahah..
Jumpe lagi..
Mekasih sudi singgah bace..
Bye..:)


5 comments:

  1. sangat bercinta nak gi checkup kat kk gombak setia tu..gila lama nak menunggu...grrrr..

    ReplyDelete
  2. ok..tunggu kami datang aaa.. nak tengok sikit terbalik ke tak rumah kat gombak ni..hahaha.. comel adik hanis dahlia..

    ReplyDelete
  3. wahh senang lenang omak eh duk umah.. nenek ngn atok yg bwk dak kcik nih....

    ReplyDelete
  4. Hehe..umh akk pun selalu terbalik sis..kikiki
    Comelnya dahlia
    Happy 1 month old dahlia!!
    Cium.sikit

    ReplyDelete
  5. Kecomelannn!!!
    MAkbed datang ziarah kamu.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute