Monday, July 21, 2014

Home » , , » Bila anak bujang pulak yang demam...

Bila anak bujang pulak yang demam...

Assalamualaikum..

Hai selamat pagi Isnin..
takde mood dah nak kerja ni hoiii..
seluruh jiwa dah kat kampung ni..
nak balik raya..nak balik raya..
nak jumpa Dahlia..nak jumpa Dahlia..
tapi cuti raya belum approve..
achaner? hahahaha..

tapi hati ade sikit risau ni..
anak bujang nan seorang tu demam panas pulak..
berjangkit dengan mami lah ni..
mami dah demam hari jumaat tu..
bengkak susu, migrain, demam sekali gus..memang terbaik lah..
sabtu tengahari tu, masa ambik dia kat umah pengasuh badan dah start dedar..
makin malam makin panas..
tak boleh jadik ni..
moh la buat site visit ke klinik..huhu..























Lourdes Medical Centre, Jalan Ipoh..
Asyraf punye panel..





















1st time ever Asyraf tak menanges bile masuk bilik doktor..
dah besor dah anak bujang aku..
siap dia gelak besor masa doktor check dada..hahha
masa ni suhu memang tinggi..39 darjah tp still happy macam takde pape..
doktor tak boleh nak masukkan ubat bontot sebab dia tengah buat projek juta2..huhu






















tunggu sampai dia settle buat projek juta2 baru boleh balik..
sebab selagi tak siap, dia takmo bangun..
pastu bau semerbak dalam kereta..aptb..

pagi tadi terpaksa hantar jugak ke umah pengasuh..
tapi dah bagi pesanan penaja..
pa pe jadik, lelaju call..berdesup sampai..

ok Asyraf, cepat baik tau..kite nak balik kampung ni..
dah nak raya..nak jumpe Dahlia..tok abah, tok ma..
eh, nak jumpe semualah..
yeayyyy...


2 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute