Tuesday, July 15, 2014

Home » » Checkup 2 bulan

Checkup 2 bulan

Assalamualaikum..

Eh cepatnye dah 2 bulan cik bunga ni..hoho..
Semalam kan 14hb kebetulan memang ade appointment dengan klinik kesihatan kat kampung ni..
dah alang alang kat kampung, moh la kite buat kunjungan hormat..
Selamat lagi dari kena tunggu turn berkurun lama kat KK Gombak Setia nun..hihi..

Memang senangnya dalam hati sebab masa sampai tu, cume ade sorang patient je..
Tu pun memang dah ada dalam bilik nurse..
So tunggu sekejap, nurse dah panggil nama Dahlia..
Macam biase tanggal baju pampers segala, kasi timbang lah cik bunga sorang tu..
Hihi..


Berat dah naik sikit..
Masa umur sebulan 4 kg sekarang 2 bulan 4.9 kg..
Jadiklah dik oiii..
Tinggi 59cm dah sekarang ni..hihi..

Lepas dah settle, masuk bilik satu lagi pulak..
Dapat pulak hadiah cucuk kat peha..
Masa cucuk tu, memang aku tengah upah susu kat Dahlia, so masa kena cucuk tu suare nanges macam dengar tak dengar jelah..huhu..kesian pulak bila ingat balik..
Dah siap cucuk, dapat ubat standby in case deman..
Tapi Alhamdulillah tak demam..
Risau jugak sebab nak tinggal kat Tok Ma ni kan..
Kalau boleh taknak menyusahkan Tok Ma lagi..huhu..


Ni gambar lepas balik dari klinik..
Ketiduran keletihan..adehhhh..

Oklah..sebenarnya takde mood nak buat pa pe pun hari ni..
Owhh lupe..
Aku sekarang dah kat Gombak..
Esok dah start keje..
Allahuakbar..:(



3 comments:

  1. Selamat bertugas ye...sabarlah, dugaan untuk berjauhan dengan si bunga.
    Jangan lupa pump ikut time ye, takut nanti susu merundum.

    ReplyDelete
  2. rindu nak ada baby plak.. huhuhuu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute