Sunday, July 27, 2014

Home » , , , » raya ala kadar je tahun ni..

raya ala kadar je tahun ni..

 Assalamualaikum...

Last day puase tahun ni..InsyaAllah..
pepagi ni saje belek2 folder gambar, jumpe pulak gambar2 ni..
so, meh la kite update sikit..
buat kenang kenangan kekdahnya..

disebabkan tahun ni macam takde mood sangat nak raya, maka persiapan adalah last minit..huhu
selalunya, awal puasa lagi dah settle semua baju2 raya, kuih raya ape semua tu..
tahun ni tak..semua last minit..
baju2 pun semua beli yang ready made je..
kuih raya lagilah..
hampeh seketul pun aku takde beli..
buat sendiri apetah lagi..
kalau tak biasenya paling2 busuk pun adelah conflakes madu ke, popia nestum ke..
tahun ni aku MALAS..huhu..









anak bapak pakai baju Aaron Aziz..
walaupun jadik viral sekejap pasal kualiti baju2 dari Jakel ni, Alhamdulillah yang kitorang beli ni jahitan ok..
kemas pakai pun sedap..
yang kata tak boleh try test pakai tu buat aku pelik sikit..
sebab en asben siap test ape semua masa nak beli tu..
mungkin rezeki kitorang lah kot..

baju melayu Asyraf pun jahitan ok..
walaupun tak test kat dia masa beli sebab dia tak ikut masa pergi beli ni..
cume seluar je panjang sikit..dah hantar alter dah pun..
masalah sekarang, aku takut dia taknak pakai je baju melayu ni..
kita tengok lah hari raya nanti ape yang bakal terjadi..huhu

baju melayu, songkok & capal anak bujang..
ntah dia nak pakai ke tak..adoyaiiii..

ni baju tukar2 utk anak bujang dgn cik bunga tu..
jadilah kan..
kasut cik bunga tu mak lang dia yang bagi..
lambat lagi boleh pakai tu..size besar..hiihi..
Sementara tu kite pakai stokin sudah la dik yer..hihi

kasut anak bujang..
cukuplah 2 pasang..tapi stokin tak beli..lupe..hahah..

Oklah..tu je..bye..
Mekasih sudi singgah bace..:)


2 comments:

  1. selamat hari raya leenda.. maaf dzahir batin yer.. lawa kasut anak ko.. :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute