Thursday, July 17, 2014

Home » , , , » Sampul Raya Limited & Special Edition Vol II

Sampul Raya Limited & Special Edition Vol II

Assalamualaikum..

Tajuk kemain siap ade Vol II lagi tu..
yelah, sebab ni kali kedua aku order customade sampul raya..hihi
order tak banyak pun..
saje buat suke² happy²..
bukan selalu, setahun sekali je..


ni order tahun lepas punye..
masa tu masih bertiga..hihi..

yang ni ofcoz untuk tahun ni kan..
sudah bertambah ahli keluarga..
nampak tak aku tengah kendong Dahlia tu..hahah
comei ke idokkkk?

saje pilih design ni..nak bagi nampak klasik sikit..
sebelum Dahlia lahir lagi aku dah booking dengan Dida tu..
cumenya aku suruh dia tunggu sampai Dahlia lahir dulu..
yelah manelah tau, kot2 baby boy yang keluar kan..
belajar dari pengalaman kekdahnya..hoho

ade sesapa teringin nak buat jugak tak?
boleh terus zass PM Dida Zenal tu yer..
tapi tak sure dia nak ambik order lagi ke tak..
hehe..

sekian..
mekasih sudi bace..
jumpe lagi..:)

*Picture credit to Dida Zenal

15 comments:

  1. Dah kenapa mu lmbt beno post entri ni? Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..baru ade mood lah yatie..lama dok dlm draft je..
      takpe, mu boleh order utk raya haji pulak..hehehhe

      Delete
  2. WAH TAHUN DPN KALO PNJG UMO LAH NAK TRY BUAT SAMPUL DUIT RAYA SNDIRI HEHE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..kalu pandai, boleh buat sendiri..tp sbb kite ni tangan lagi keras dr kayu, order jelah..hohoho

      Delete
  3. wahhh...siap customized sampul duit raye lagi....best2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je aeen..suke2..sambil tu boleh simpan sekeping utk kenangan..nnt dah tua2 boleh tgk balik..hahaha..insyaAllah klu pjng umur..

      Delete
  4. semangat bebenor mummy nih....nak jdkan tradisi jgkla...start thn dpn la

    ReplyDelete
    Replies
    1. mami asyraf & dahlia mmg semangat bab2 gini..hihih

      sile2..

      Delete
  5. wahh lawanyer..nk satu hikhikk..

    ReplyDelete
  6. bestnya..nanti boleh simpan utk setiap tahun..tiap tahun ade penambahan kartun..eh? hahaha

    ReplyDelete
  7. comelnye..nak sampul ngn duit raya leh?hehe

    ReplyDelete
  8. Comey comey.. pernah 2 kali purchase brg dengan dida.. :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute