Thursday, July 10, 2014

Home » , » Tips dapatkan BE NUFFNANG

Tips dapatkan BE NUFFNANG

Assalamualaikum..

Errrr...tips?
Aku pun tak sure ape tips yang bagus nak dapatkan BE Nuffnang..
sape nak tips yang bagus boleh Google ye..
Banyak blog yang buat entry pasal nak dapatkan BE ni..
Tinggal lagi rajin dengan malas je nak baca..
Haipppp jangan malas nak baca yer..
Dah bace, boleh la amalkan..hihi..
Kang orang dapat BE, korang menung depan PC mengenang nasib apsal la BE tak muncul muncul ni..
Ye tau..kita ber blog ni ade yang saje2 isi masa lapang..
Ade yang memang seriuos..
Tapi apa salahnya sambil berblog sambil tu jana pendapatan kan..
Tak dapat banyak, dapat sikit pun jadiklah..
Orang kata sambil menyelam minum air..

Ok..sudah cukup sudah aku merepek pasal BE..
Aku bukan pakar sangat pun..kate blog sekadar di pinggiran..hihi
Tapi nak jugak la berterima kasih pada Nuffnang ni..
Walaupun jarang jarang update, kadang update kadang tak, tapi still baik hati pemurah nak bagi BE kat blog aku ni..
Tu yang rase bersalah jugak kadang kadang..
Kadang kadang ajelah..huhu


Ade 5 BE tengah berjalan sekarang..
Bagi blog sekadar di pinggiran macam aku ni, kire dah bertuah sangat la Nuffnang nak bagi banyak BE sekali gus macam ni..
Alhamdulillah..terima kasih banyak2..
Akan ku jadikan sebagai pemangkin semangat untuk terus rajin update blog..ehemmm..
Hahahaha..

Oklah..
Nak belek draft kt dashboard jap..
Kot2 rajin nak sambung type entry..boleh publish nanti..hihi..

Bye..mekasih sudi singgah bace..
Jumpe lagi..


12 comments:

  1. Mana tips yer kak oiiii hahahha

    ReplyDelete
  2. ok tips nya kat sini..sila google sndiri..kekeke

    Kasut dah smpai belum?? ^__^

    ReplyDelete
  3. kemain la smpai ke bawah baca..adeh..

    ReplyDelete
  4. banyaknyaaaaaa.blogger hebattt niii.

    ReplyDelete
  5. sebab bulan pose kot nuffy murah ati
    hihihh
    tpi rajin update
    dpt la bnyk kot

    ReplyDelete
  6. Pehh...punye semangat nak bace..rupenyer kene tanye pakcik google gak

    ReplyDelete
  7. Congratulation!...kite pon update blog ikut sempat je, mana nak dapat BE..tapi ada gaklah. Hahaha tapi x boleh nak fokus kat blog tu yang macam blog suam2 kuku je =)

    ReplyDelete
  8. congrats...tu lah aku pun duk cari2 mane lah tips nye tu hahaha

    ReplyDelete
  9. Bagi sini separuh kak.. blog kudus kita x dapat BE pun hehehe xoxo

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute