Tuesday, August 19, 2014

Home » , » Anak bujang dah besar..:(

Anak bujang dah besar..:(

Assalamualaikum..

Hujan tengah lebat kat luar tu..
sejuk je ni haaa..
pastu belek belek draft, baru teringat ade gambar ni..
hehhe..gambar anak bujang kat kedai gunting rambut mamak..
dah2 kali aku tak ikut Asyraf pergi gunting rambut, sebab macam tak sesuai nak bawak cik bunga sekali masuk kedai mamak tu..
kotor kotor kotor..ok, poyo..

dannnnn dua kali tulah, asben kate Asyraf tak menangis!
ko rase??
aku dok pikir, sebab aku ke Asyraf menangis atau masa tu dia kecik lagi?
dia kecik lagi kannnnnn...hahahah..
masa 1st tak menangis tu, asben tak amik gambar..terkesima kot tengok anak bujang dia rilek rilek je gunting rambut..
tapi yang baru baru ni sempat asben capture pastu antor kat wechat..
alolololol..sebak tengok gambar tu..
dan dan rasa nak nangis..


alahaiii hensemnya anak mami..
bagi laluan la aku nak puji anak bujang aku ni hoiii..



















sempat senyum! ohh cair hati mami..kahkah

haiii..dah besar anak bujang nan seketul ni..
sape sape rajin baca kisah Asyraf gunting rambut dari baby membawak la sampai dah tak baby ni tau lah suka duka aku laki bini stress bila tengok rambut dia dah panjang..hahahha..
sampai naik risau..kadang kadang sampai tercakap, apa ke jenis rambut Asyraf ni..
cepat benor panjangnya..sampai gitu sekali..huhu

Asyraf, mami bangga..sobss sobsss..
hahahahahahahahahahahha..
motip sangat mami awak ni Asyraf hoiii..

sekian, terima kasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..
bye..:)



5 comments:

  1. i'm big boy mommy! x main la nanges2 gunting rambut

    ReplyDelete
  2. terbalik.. kecik2 afiq sengeh geli kene potong rambut.. dah besor skrg melalak plak dengor mesin tuh..sabo jelah..

    ReplyDelete
  3. raees baru 2 minggu lepas gi bawak gunting rambut kat kedai..bukan main meraung la hai...puas pujuk mcm2...baru la dia diam sikit....hehe..1st time tu bawak gunting rambut kat kedai..kalau x..gunting sndiri je..tp tu lah senget2 rambut anak maknye gunting..hahahah

    ReplyDelete
  4. dah besar dah mestila kena cover macho kan asraf

    ReplyDelete
  5. Taye dh becar la mami...hehehe..
    Malu tau taye nanis

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute