Monday, August 18, 2014

Home » , , , , » Hand Painting Pillow by Scissor & Button

Hand Painting Pillow by Scissor & Button

Assalamualaikum..

Selamat hari isnin semua..
nah belanja gambar Dibo the gifted dragon satu..hehek..
korang kenal ke tak si Dibo ni weii..
alahh..mak² mesti tau ni..huhu..


kisahnya, masa aku tengah cuti pantang hari tu, bukak la FB..
saje bukak group gojes tu haaa..
dah tetibe si Mimi ni buat teka teki teka tekuk pulak..
ade la soalan² yang ditanya tu..dan hadiahnya bantal yang dia lukis la..
tapi semua ade kaitan dengan BabyTV..
nak jadikan cerita, jawapan aku tepat..
apa tak tepatnya..siang malam channel babytv je kena hadap..huhu..

so, aku request nak kartun Dibo la sbb Asyraf tengah gilakan si Dibo ni..
ye, ini lukisan tangan..jangan tak percaya..hehe..
ini bantal tau..nak buat hiasan boleh, nak buat jadik bantal busuk pun boleh..
Asyraf buat jadik bantal sepermainan dia je..boleh gitu..
dia ade bantal busuk lain...huhu..


muka nak sombong habis kan..
suruh pandang camera pun taknak..
kemain suka bila cakap tu dia punya bantal..

eh, takmo la bebel panjang²..
kalau ade yang berminat nak jugak bantal macam ni, laju² search IG Mimi ni yer..
macam² ade kat sana..
sekarang ni beliau tengah bz nak jahit headband pulak dah..
memacam lah beliau nih...hahahahha..

ni sebahagian koleksi bantal² customer dia order..
comei ke tak comeiii kejadian bantal² ni korang?
harga tak la mahal sangat pun..
memang mampu milik lah orang kata..

nampak tak bantal pocoyo ade nama AQIL tu..
rupenya tu order dari adik sepupu asben aku..
kisahnya, masa pergi umah dia hari tu, nampak cantik je terletak bantal ni tepi almari dia..
terus tanya order kat mana..
dia kata kat IG sape ntah..hahaha..
bila check balik, rupenya beli dgn Mimi..hehhe..

ape lagi korang..jom cuci mata kat IG dia..
berkenan kalu, kasi tau sama itu woranggg..ahahahahha..

oklah..
sekian dulu review percuma dari mami asyraf & dahlia..
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..
bye..:)


2 comments:

  1. Aku pun dah membeli bantal ngan mimi..tunggu sampai je nie...dah x sabar

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute