Wednesday, August 13, 2014

Home » , , , » Medical Card Prudential untuk Dahlia

Medical Card Prudential untuk Dahlia

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..
settle sudah untuk Dahlia..
perlindungan plus simpanan pendidikan..
pilihan kami suami isteri semestinya dari Prudential..
Asyraf pun under Prudential..

selamat sudah 2 beradik tu under Prudential..
premium bulanan pun sama cume untuk Dahlia ade lah adjust lain sikit..
ntah aku nak citer kat sini pun tak reti..huhu

untuk klinik panel, sama macam Asyraf..
guna je panel klinik Ambank sementara asben masih kerja dengan Ambank ni kan..
tapi kad belum siap..dalam proses..

aku amik insurans ni dengan daddy annaila tu haa..
kalau ade nak tanya pa pe, boleh la call / PM daddy annaila ni yer..
jangan call/PM aku pulak..
aku tak reti nak citer kat korang..huhu..

Hakim Zakaria
012 2903143

atau

Sekian, terima kasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..
bye..:)


5 comments:

  1. ooo akk dh ada klinik card.ok lah.kami xde panel.so kena amik clinic card tu.sobs.

    ReplyDelete
  2. Sama la kita ambik ngan daddy annaila gak

    ReplyDelete
  3. Yt xd klinik kad. Yt amik great eastern. Hihihi.

    ReplyDelete
  4. Bagus...akk tot nak ambk yg 1 fmily jgk..

    ReplyDelete
  5. sy pn amik prudential utk anak..amik skali yg pruclinic...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute