Friday, September 19, 2014

Home » , , » asal jadi entry...

asal jadi entry...

Assalamualaikum..

Hari ni boring..
tak tau nak buat ape..
tapi roh rajin ade datang ni..
maka upload gambar, tulis tajuk asal boleh, mari teruskan merapu buat entry..hahah..

ni cerita sabtu minggu lepas..
kitorang pergi kenduri kawen sedara asben..
orang dah jemput, kebetulan memang tengah free, pegi jelah..
boleh makan free, ye dak? hahah

datang, salam salam..
makan makan..
amik gambar dua tiga keping, dah jom balik..
cik bunga pun dah start engine..
tengahari kan..waktu tido dia..

lagi pulak sekarang ni dia dah kenal orang..
untung kalau orang dukung dia, dia tak nanges..
tapi memang dia tak senyum la..

owhh lagi satu..janganlah ko cakap kuat² depan dia..
tak pun ko tegur..DAHLIAAAA...panggil dia dengan nada suara high pitch..
jap lagi memang dia nanges high pitch lah jugak..huhu..
macam la orang marah dia..
adoiii..hati pink sangat lah cik bunga oiii..


senget pinggang mami dukung awak Asyraf oiiiii..
seyes bagai nak putus nyawa aku masa ni..
dah la banyak kali snap..
dalam banyak² snap, ini jelah nampak ok sikit..
takde sesapa parkinson..
tapi pinggang aku yang parkinson masa ni, takde sapa yang tau..huhu..

kesian pulak aku nengok gambar dahlia masa ni..
macam sakit je perut dia tu..huk alohhh abah nye punnn..

cik bunga dengan uncle² sado..kiri kanan tu cousin asben..
tetibe nampak asben aku kecik..hahah..

bersama adik adik tersayang..ahkak saaaayangg korang..hahahah..adik adik lah sangatttt...
tu nampak tudung dah tak terjun dah tu..sikit lagi tercabut tudung aku..
dengan dahlia buat aksi nak terbalik kuang bagai..
tu tanda² awal dia nak nanges lah tu..hadoiiii..

ok adik adik..perut dah kenyang..moh kite balik ke sarang..
golek² depan tv lagi elok..

sekian entry asal boleh utk kali ni..
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)


5 comments:

  1. asal jadi taju.... asal ade cerita... haha :D
    samalah dengan aku, entry sendu pun jadi... :D

    ReplyDelete
  2. lawak btul lah aku baca entry ko leenda oiii..
    mcm2 bahasa aku blaja..yg paling best terbalik kuang...hahahaa..
    nyway, korang sgt comey... rse nk gigit je pp cik bunga tu..

    ReplyDelete
  3. sekarang ni gi kenduri mana2 xboleh nak lepak lama2 kan..nak2 dah ade 2 orang anak ni..mesti la salah sorang tu meragam...x pun dua2 meragam..heheh

    ReplyDelete
  4. hahaha...ahkak ngan adik-adik sangat kannn...sila kongsi rahsia awet muda ko...hehehe

    ReplyDelete
  5. Bambam CIk Dahlia kite..cute ada headban lagi...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute