Tuesday, October 21, 2014

Home » , , , , » cerita sabtuday keluarga asleenda

cerita sabtuday keluarga asleenda

Assalamualaikum..

Kejadian hari sabtu lepas..
kebetulan asben tak kerja..laju² booking dia ajak bawak anak² pergi Tasik Titiwangsa kejap..
kalau ikutkan hati memang malas nak keluar..
tapi kesian giler kat Asyraf..sejak ade Dahlia mana sempat nak bawak dia pergi liburkan hati..haha..
bayangkan Dahlia dah 5 bulan..maknenya dekat setengah tahun tak bawak Asyraf pergi main²..
terperuk dalam umah je..
tak pun pergi umah sedara mara..tu jelah..kesian kesian..

gambar diorang jelah yang banyak..
mami dengan suka rela jadi mamirazzi..
keluar umah awal pukul 7.30 pagi..
Alhamdulillah cuaca pagi sabtu lepas elok..
cantik je panas..padahal malamnya hujan..

jalan² pusing kat playground tu je..
orang adalah ramai..penuh..tapi sebab kitorang datang awal, parking banyak lagi la..
Asyraf la yang paling happy..
lari sana..lari sini..sambil pegang bola..
orang suruh sepak, taknak..

dah pandai buat peace dengan betul sekarang..
tak payah nak tunggu dia naikkan 2 jari kalau kite suruh dia buat peace..hahah..
haiiishh..badan tu dah la tak bam bam..lepas kena HFMD tu terus keding jadiknya..

abah gigih nak dukung 2 anak sekaligus sampai senget² bahu..
cik bunga macam biase muka takmo senyum kalau orang yang dia tak pernah tengok agah dia..
agah la macam mana pun..dia boleh tengokkkk je muka orang yang agah tu tanpa perasaan..
jarang sangat dia nak senyum..
sabo jelah yer..

video

video anak bujang gayat nak lalu jambatan gantung..bukan nya tinggi pun..
dia punya gayat beria menangis kat situ..geram pulak aku..
sampai ke sudah dia takmo lalu jambatan tu..adoyaiii..

tak lama pun kitorang kat sana..pukul 9 dah balik..
singgah breakfast kat kedai mamak..pastu pergi beli barang dapur sikit pastu balik semula ke sarang..
heheh..gitulah kisah hari sabtuday kami sekeluarga..
sekian, mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)


1 comment:

  1. teringin nak pgi sini. haha seyes lum sampai sini lg maklumla jauh... mcm best je riadah kat sini ek..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute