Tuesday, October 21, 2014

Home » , , » Majlis bertandang terima 2 biras

Majlis bertandang terima 2 biras

Assalamualaikum..

Tak tau nak citer start dari mana..boleh gitu..
aku nak tunjuk gambar yang tak seberapa ni jelah..
buat kenang kenangan masa hadapan..

Majlis bertandang minggu lepas..
minggu yang sangat hectic bagi aku ni..
dengan Asyraf belum sembuh sepenuhnya HFMD tu..
nasib baik buat kat dewan..pakai catering segala..
cuma tinggal lagi nak prepared goodies jelah..
takdelah havoc sangat umah mak mertua aku..huhu

pepagi aku dah sampai dewan Taman Tun Dr Ismail Damansara ni..
yelah..tuan rumah takkan nak datang makan ye dak?
ecececece..padahal sebab mak mertua nak tumpang kereta pegi sekali..
kena lah awal..takkan mak pengantin nak datang lewat pulak..huhu



mak mertua bersama menantu hantunya..eh? hikhikhik

sampai² dewan, amik gambar dulu depan pelamin..
takde orang lagi masa ni..yang ade orang catering dgn fotografer je..

pastu macam biase, makan², terima tetamu, pastu beratur nak ambik pisang cheese, makan² lagi, pastu beratur lagi ambik pisang cheese..hahaha..giler kentang betul..pisang cheese lagi laku dari lauk pauk..hahah..


video

pastu dengar pengantin dah sampai..lari keluar dewan jap..
amik gambar, tapi kejadian gambar ntah pa pe..
nasib baik ade jugak TERRR record video ni haaa..



2 pasang pengantin..
terima 2 biras perempuan sekaligus..

sorry la gambar blur² je..camera cap ayam je pun..



pengantin lama vs pengantin baru..
dengan satu pasangan lagi tak sempat nak bergambar..hoho
mana anak²?

Dahlia tinggal umah pengasuh..
Asyraf sorok dalam bilik VIP bagi dia main Ipad..huhu..
sekian cerita hampir basi saya..
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute