Thursday, October 2, 2014

Home » , » Peace yawww

Peace yawww

Assalamualaikum..

Hehh..godek² album gambar, ade pulak gambar anak bujang ni..
gambar ni yang aku kate masa abang ipar nikah hari tu..
gambar orang menikah nan hadooo..
gambar anak² je yang banyak..

Asyraf pakai baju melayu sebenarnya..
macam biaselah..dari start pakai sampai lah sudah akad nikah dia dok berzikir nak bukak nak bukak..
nak bukak baju melayu tu katenya..adoiyaiii..
tapi aku dgn abah dia buat² alih topik bila dia dok berzikir nak bukak tu..hehhe


dan akhirnya, haruslah mami tewas..

dia sekarang baru nak pandai buat sign peace yaww tu..
anak orang lain dah pandai buat lamaaaaa dah..
anak aku baru nak belajar buat..hahah..
kalau nak amik gambar dia, cakap, Asyraf, cepat buat peace yawww..
nanti dia pegang jari naikkan 2 jari utk jadikkan sign peace tu..huk alohhhh..
dah jadik kerja pulak nak tunggu dia siap buat peace tu..sabo jelah..

ok, ni je utk hari ni..
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi, bye..:)

4 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute