Thursday, October 23, 2014

Home » , » Rambut baru Asyraf yang disaster..

Rambut baru Asyraf yang disaster..

Assalamualaikum..

Aku pun lupe dah bile asben bawak Asyraf pergi potong rambut ni..
rasenya sabtu kot..lepas kitorang balik dari Titiwangsa tu..
sejak dah ade cik bunga, memang aku tak pernah ikut dah pergi potong rambut..
tak sesuai bawak budak kecik..

ni gambar dari henpon asben..
memang aku suruh dia amikkan gambar..hehhe

zaman kegemilangan dengan rambut ade sikit hensem..hoho
time ni memang rambut dia dah panjang..memang patut potong pun..
dah besor dah Asyraf..takde dah episod amukan kat kedai mamak gunting rambut..
sape selalu bace kisah Asyraf ni, tau lah peel dia mcm mana masa dia kecik² dulu..
memang urut dada lah mami dia..heheh

ehhh mamak ni buat² sentuh pipi anak bujang tu pulak..

beriye iye gaya potong tu..
mamak, i hetccuuuuuu...siap ko bulan depan..


nampak sangat dia sikat rambut depan, pastu zassss potong straight gitu je..
aku pun pandai kalau gitu gaya potong nye..
sedih tengok muka Asyraf masa ni..huhu..
ke aku yang emosi terlebih ni..huk alohhhh...

nahhhh rambut disaster pada bulan ni..
mengenangkan rambut Asyraf ni jenis cepat panjang je, aku bertabah tengok style rambut ala ala Pekan ikan tembakul ni..hehhe..
nampak makin kurus keding rambut gini gaya..

nak cover pakai topi pun, Asyraf bukan jenis pemakai topi..
nak pacak pun tak boleh, rambut jenis halus lembut..
bersabar jelah tunggu rambut panjang semula..
haisshhh..

oklah..sekian entry emosi seorang mami..
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)

8 comments:

  1. hehehe..asyraf hensem je rmbut cmne pn

    ReplyDelete
  2. Alahai...mummy, sabar naaa...ini mamak mau cari pasal ni. Aduhai, takpelah hensom gak si bujang ni...don't worry, adik masih kenal abang dia ni.

    p/s:lepas ni cari kedai gunting baru.

    ReplyDelete
  3. Lar... kesian rambut Asyraf. Baik potong sendiri jer. Dah rupa mcm rambut Adam. Sbb mummy dia yg potong sambil berperang suruh dia dok diam. Jadi gitulah! Huhuhu.

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dari cik nad, blog http://nadiah245.blogspot.com ...;)
    Comel jer Asyraf...baik dia, diam aje masa gunting rambut kan.

    ReplyDelete
  5. adoi.... macam gunting pakai mgkuk je mamak tu leenda...

    ReplyDelete
  6. cute la cover utk asyraf tu..mmg utk kanak2 dgn gmbr cartoon die..

    ReplyDelete
  7. cakepnya :) buat momy yang mau pewarnaan rambut musti ngerti

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute