Friday, November 14, 2014

Home » , , , » cik bunga 6 bulan

cik bunga 6 bulan

Assalamualaikum..

Blog tenggelam timbul..
tapi demi cik bunga, mami gigih bukak dashboard sambil type entry ni..
hari ni awak dah 6 bulan tau..
alahaiii..macam sekejap je dah besar anak dara mami..

mami tak tau berapa berat terkini awak sekarang..
sebab pada tarikh appointment KK kelmarin, awak demam..
maknenya kena postponed next week baru tau berapa berat & tinggi sekarang..

6 bulan..
selalu orang tanya, dah pandai ape dah?
meniarap, reverse, menjulur ke depan pun dah boleh..
setakat ni belum pandai merangkak lagi..
baru baru tegakkan tangan tapi belum bergerak ke depan je lagi..
pastu goyang goyang badan..
risau tersungkur ke depan je macam abang Asyraf dulu..hahah..
tersembam ke lantai..hihi
gigi pun belum tumbuh lagi..
tapi gusi dah keras tu..
ammaaa..mami is risau..huhu..

takpe..cepat ke lambat, ok jer..
yang penting awak membesar dengan sihat dengan susu mami kan..
dah nak makan ke? alahaiii mami rasa macam nak delay sikit lah..
boleh ke?
kalau tak, esok kite start makan ehh..
boleh pantau sendiri weekend nih..
mood mem puree is ON..yeayyy..

pagi tadi..
sebelum angkat masuk dalam kereta, snap dulu..hihi..
kemain sedap dia tido..
tu telinga tu, abah suka sangat cium tu..
adoiii masam2 syahduuuu..

dah sampai umah pengasuh pun tido lagi..
nak angkat pun rasa tak sampai hati..
tapi mami kena kerja..terpaksa hantar jugak kat Mak..

oklah..
ni je dulu utk hari ni..
mekasih sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..:)


5 comments:

  1. xpe
    perkembangan baby len2
    nnti dah pandai merangkak, jgn mami x larat kejar dahler

    ReplyDelete
  2. geramnya tengok cik bunga tidur.....comel la dia.....sekejap je dah 6 bulan kan..

    ReplyDelete
  3. Tenang jer tengok cik bunga tido...semoga membesar dgn sihat yea...;)

    ReplyDelete
  4. kejap lg dh makan.. leh merangkak la mami... hehe...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute