Monday, November 17, 2014

Home » , , » Dahlia & Solid Food - Tambahan gajet

Dahlia & Solid Food - Tambahan gajet

Assalamualaikum..

update pasal solid food cik bunga..
disebabkan gajet masa Asyraf dulu masih ok lagi condition, so mami cuma tambah ape yang perlu je..
paling penting kena beli blender baru..
sebab blender Asyraf dulu, aku dah guna untuk blend cili..heeee..
kang tak pasal², pedas pulak puree Dahlia..

so, tambah beli shake n take ni...
saje amik kaler purple..
beli dengan cik pura je..
boleh la tengok² FB cik pora ni..
ade jual macam macam dah sekarang..
dah macam poket doraemon pun yer..heheh

dah banyak kali berjasa shake n take ni..
macam² jus dah buat..senang, blend pastu terus minum je..

ni namanya kehendak semata mata..
padahal boleh je guna tray asyraf dulu tu..hihi
ala, bkn mahal sangat pun bende alah ni..rm19.90 je pun..
saje amik kaler putih, senang nampak dalam dia..
direct beli dekat kedai Faliyana Mom Store ..
kedai barangan baby & mak baby ni dekat belakang ong tai kim, atas Speedmart tu je..
seronok pulak tengok kedai baby ni..macam² hadooo..
so, kengkawan area Gombak, datang sini je kalau nak beli ape..
semalam beli sekali dgn plastik liner utk EBM..

tapi lupe nak beli mangkuk & sudu kecik pulak..hoho..

oklah..ni je utk hari ni..
jumpe lagi..bye..:)

5 comments:

  1. aku lega dah tak payah buat pure... ihihih teringan zaman kena msak food anak. asyik ulang2 je leenda.. malas sungguh mummy dorang.

    ReplyDelete
  2. adik akak pun pakai shake n take heheh..now senang mudah...

    ReplyDelete
  3. hahahaha.kak, mana puree nya, nk tgk! hahaha.over x.

    ReplyDelete
  4. Cik Nad dah takde ank kecik...mcm nostalgia pulak baca entry ni...;)

    ReplyDelete
  5. waaa....dahlia pon dah pandai shake n take ke skrg?
    goood girl..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute