Wednesday, November 5, 2014

Home » , , , » Pureen Warehouse Sale (November 2014) - Jom Terjah

Pureen Warehouse Sale (November 2014) - Jom Terjah

Jommmm..

Korang² yang memang tunggu sale Pureen ni mesti dah tak sabar nak pergi kan..
sama lah dengan mami AsyrafDahlia..
tapi, ntah dapat pergi ke tak la haiii..
sebab asben kadang² kena kerja Sabtu Ahad..

Tapi tak kisah la dapat pergi ke tak..
tapi nak share jugak pasal ni..hihi
Pureen Warehouse Stock Clearance..

aku tak pernah pergi lagi kat tempat baru ni..
dah la jauh..nun kat Glenmarie sana..adoyaiii..
kalau kat PJ dulu, memang takde hal..sebab dulu kan opis kat area sana..
hurmmm..

kalau dapat pergi, memang nak terjah bahagian baju dulu..
pastu nak beli pencuci baju, pencuci botol, sabun mandi, breastpad, puting botol, ape lagi ekk..
ehh macam banyak pulak nak dibelinya..
macam banyak sangat duit..hahah..
angan² je tuh..

oklah, ni je utk hari ni..
jumpe lagi..bye..:)

5 comments:

  1. ooo glenmarie je eh....
    ok boleh diconsider ;p

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dan salam singgah... sorry tak reti nak komen... takder anak lagi

    ReplyDelete
  3. Wehoo...thanks Linda share sini, lawa weih x shopping kat warehouse sale..yeah...dah tulis dalam orgeniser so nak pergi gak...ahad x free so kite gi hari sabtu =)

    Thanks lah sharing awal, so bolehlah nak merancang gitu...

    ReplyDelete
  4. Sala kenal mama AsyrafDahlia..
    Memang best ada sale ni..


    Jom singgah blog saya ye.. http://www.cintavitamin.com

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute