Tuesday, December 9, 2014

Home » , , , , » Cik Bunga dah sihat..Alhamdulillah

Cik Bunga dah sihat..Alhamdulillah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..baru ade masa sikit nak on9..meh update lelaju..sebelum lupa..
maklumlah faktor usia sangat memainkan peranan skrg..huhu..
Dahlia dah discharge hari sabtu lepas..
sebelum discharge tu, pakar fisio ade datang check..
nasib baik dia kate dah tak dengar sangat bunyi kahak tu..
so no need to suction utk kali terakhir..
fuhhh legaa..kesian sebenarnya kalau kena suction..
cukup² lah sepanjang warded, 5 kali kena sedut..huhu..

patient cilik mentido..tak sedar pun orang usik² dia..hihi..

ehh ni gambar bila ehh..
gambar berterabur..lantak situ..
lupe sudahh..ooo ni sehari sebelum discharge..
abah datang visit kejap sebelum solat jumaat..

Dahlia dengan dr Faisal..muka masam mencuka sebab kejut dia bangun tido..
doktor je yang sengih lebor..hihi
doktor dah bagi balik..yahooo..

ni tengah tunggu abah settle payment ape semua tu..
sesambil tunggu, kite amik gambar banyak² dulu..
buat kenangan..hihi..

ok, kat sini, nak amik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih atas doa², ucapan utk cik bunga ni..
Alhamdulillah berkat doa semua, Allah makbulkan dan berikan kesihatan yang baik semula utk cik bunga..
nanti kalau ade masa, aku citer pasal bill selama check in 5 hari 4 malam kat Hospital Columbia Asia, Danau Kota dan semestinya di cover oleh Prudential..nnt aku citer ehh..

oklah, sini je dulu..
mekasih sudi singgah bace yer..
jumpa lagi, bye..:)

5 comments:

  1. alhamdulillah.. sihat dah.. sibunga...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    semoga sehat selalu cik bunga

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, baik2 semuanya. Semoga bunga sihat sejahtera.

    ReplyDelete
  4. lega kan anak dah sihat.. takmo masuk spital lg tau dahlia..

    ReplyDelete
  5. makin besar makin mcm muke abgnyer.. comey ngat dahlia.. skt2 pn bunge tetap kt kepale. haha..nway,terus sihat dahlia! xmau skt2 lg..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute