Thursday, December 4, 2014

Home » , , , , » Cik Bunga warded - Day 3

Cik Bunga warded - Day 3

Assalamualaikum..

Alahai..dah 3 hari rupenya kita berkampung kat Columbia ni..
Aduhaiii..
Perkembangan cik bunga?
Getting better..
Pagi tadi punye suction, kahak still banyak..hijau hijau yang keluar..
Hingus pun pekat..
Tapi ni baru kejap suction lagi, kahak still ade, tapi tak lah sepekat pagi tadi..
Dah cair dan jernih warna kahak yang keluar..
Alhamdulillah..


Video semalam nih..memula bagi nebulizer masa dia tgh tido, pastu dah terjaga, baru angkat dan dudukkan dia..
Macam biaselah..meraung raung tapi takde air mate yang keluar..huhu

Gambar pagi tadi..baru lepas mandi, pastu pergi suction..
Tido kepenatan..


Teehehehe..eksen je headband tu..
Lepas amik gambor, aku cabut la..no worries ok..
Ade mommies kate, sempat aje aku pakaikan headband sedondon dgn baju..
Sakit2 pun headband tetap adooo..
Sebenarnya, dalam backpack baju budak2 ni, memang ade headband mcm2 kaler..
Senang klu pegi mana2 sebelum turun kereta, pakaikan headband dulu..hahah..

Doktor baru je dtg tengok Dahlia ni..
Katenya, maybe esok dah boleh discharge tapi bergantung dgn Dahlia punya fisio session esok..
If makin ok, boleh lah balik..yahooo..
Nak balik la..ntah macam mane la keadaan umah tu..
Hadoiii..
Korang semua terima kasih ehh atas doa2 utk cik bunga nih..
Semoga dahla dah boleh balik esok.,insyaAllah..aminnn.

Oklah, sekian dulu utk hari ni..
Mekasih sudi singgah bace yer..
Jumpe lagi..bye..:)



1 comment:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute