Monday, December 22, 2014

Home » , , , , , » dulu sorang, sekarang dah ada kawan..

dulu sorang, sekarang dah ada kawan..

Assalamualaikum..

patut entry ni publish minggu lepas, tapi macam biase lah, tukang tulis blog ni ade angin pasang..
kadang angin pasang, kadang angin surut..
kate blog sekadar di pinggiran je kan..
tak de sapa kesah pun, aku update ke idok..hoho

tapi bab ni, dah jatuh tahap mesti update walaupun dah lambat..
sebab nya, ni 1st time cik bunga mandi pool..
asyraf dah banyak kali dah..
kebetulan dua dua sihat takde demam batuk selsema..
maka, moh kite..
lelaju siap barang² jom kite pergi umah maklang..
umah mak lang ada pool..umah kite takdok..heheh
kemain seronot lagi 2 beradik tu..
mami abah pun tumpang beronot ronot lah jugak..

ni kat kolam kanak²..
eksen takmo pakai pelampung..
dulu asyraf sorang² je mandi..
tak pun mandi sekali dgn kazen dia..


sekarang dah ade kawan dah..walaupunnnnn...
dahlia redha je mami pakaikan neck float tu..heheh
nampak mcm dia tak hepi kan..
tapi sebenarnya..kusssss semangat..
kemain galak lagi terkuak kuak kaki tu layan air..
memang asyraf dgn dahlia, dahlia lagi suka air..
asyraf dulu , sebelum masuk pool, abah kena berzikir dulu tepi telinga tu..
pujuk pujuk dulu sblm celup kaki dalam air..
kalau salah setting, memang dia takmo masuk pun kolam tu..
yang dahlia ni, celup je kaki, terus tersengeh sengeh..heheh


ni saje je testing..
dahlia bukan boleh duduk lagi pun..


neck float tu beli dekat FB Bintang Comey
murah je..sape yang memang tengah cari neck float, boleh terjah link tu yer..






















asyraf tak habis² lagi nak buat peace..
jenuh panggil nama dia..hadoiii..
belakang tu, budak² tengah belajar renang..

oklah, tu je kot..
tak reti dah nak buat penutup mcm mana..
mekasih sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..:)


2 comments:

  1. Wah..selamat berswiming ye cik bunga. HEHEHE sweet je dia dalam neck pelampung tu =)

    ReplyDelete
  2. seronok sangat nampak si bunga tu mandi..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute