Tuesday, January 13, 2015

Home » , , , , » Happy 3rd Birthday Asyraf

Happy 3rd Birthday Asyraf

Assalamualaikum..

Sebenarnya dah 3 hari berlalu birthday anak bujang sorang tu..
dia pun tak tau 10hb January hari tu besday dia..
abah mami dok wish² pun buat tak reti je..
maybe sebab tak de kek kot..
takde tiup² lilin lagi kot..hihi
memang belum ade lagi pun..

sebab asben berhajat nak celebrate sekali besday mak mertua hujung bulan nanti..
ala, celebrate kecik² je..
mami is tak kisah..ikut je..
lagi pun sekarang, abah nak bergerak banyak sangat pun tak boleh..
tunggu abah sihat sikit yer..

besar dah dia..dah 3 tahun..
tak boleh nak citer panjang pasal asyraf ni..
rasa panas je mata ni..
walaupun peel tu kekadang mengundang amarah, tapi abah mami tetap sayang..
manjanya, mengadanya hanya keluarga terdekat je yang tau..
selalu gelar dia, BONGSU YANG LAHIR DULU..huhu


mami suruh senyum la asyraf oiii..
bukan suruh buat muka rupe itu..
stress sekarang kalau nak amik gambar dia..
100 snap, mungkin 2 keping je kot yang semenggah..
yang lain semua ke laut..geram betul..


































curik² snap..
ntah gaya ape ntah la..
nampak macam kurus je kan..
tapi dah 17 kg dah tu..
kussss semangat nak dukung dia..
dah la tiap kali keluar toilet, mintak dukung..
ni semua salah abah la ni..
ajar dia berdukung lepas mandi..
sekarang ni, abah bertongkat, mami la jadik mangsa..
adehh dehhh dehhhh..
boleh turun peranakan mami ni Asyraf oiiii..

hujung bulan nanti, kita tiup lilin kek epibedaytoyou ok..
sorry la Asyraf..abah mami tak de buat sambutan besar besaran buat majlis siap khemah ke apa..
kite buat ape yang termampu aje yer..
Asyraf nak kek ape?
Pororo? ok nnt kite beli kek pororo..hihii

oklah, tu je kot..
len keli update lagi..
jumpa lagi..bye..:)


6 comments:

  1. Happy 3rd birthday Asyraf...sekejap je dah 3 tahun kan..ain pun terasa kejap sgt dorang ni dah besar...apa2 pun..semoga Asyraf panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu....:)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday asyraf!! Beso dah dia. Leenda, 17kilo dah asyraf? Uii boleh tahan. Aidi ku tak tahu bape kilo. Takut nak nimbang takut troma. Berattt!! Hahaha

    ReplyDelete
  3. happy besday kembar....kembar lg ke kita heheh...hug from fayel

    ReplyDelete
  4. Kuss semangat, 17kg, anak saya yang sulong darjah 2 baru 16kg, yang no 2 pula 14-15kg yang ke 3 baru masuk 10kg. Nampak kurus..HAHAHA, encem anak mami ye. Happy belated sayang.

    ReplyDelete
  5. Big boy dah dia...happy birthday dear...dah 3 tahun best yerr...bongsu lahir dulu hahahhahah

    ReplyDelete
  6. Bongsu lahir dulu?? Hahaaa... Silap2 dah bsr nnt cik bunga lak nmpk cam kakak dr Acerap! Hikhikhikkk... muahhh dr aunt ckin ye acerap.. Happy belated birthday.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute