Tuesday, February 24, 2015

Home » » Hanis Dahlia 9 bulan

Hanis Dahlia 9 bulan

Assalamualaikum..

Dah lewat seminggu sebenarnya ni tapi takpe..
mami is gigih lagi dikkk oiii...
gigih nak flashback semula..hadoiiii

pakai cheongsam masuk masjid..mampu??
hihi..
ni masa akad nikah cousin asben last week..
baju kurung yang muat nan hadooo..
so, mami pakaikan je ape yang ade..jadiklahh..
janji pakai baju..ye dak?

berat terkini 9 bulan tak tau berapa kilo dah..
tunggu 10 bulan nanti ade checkup baru tau..

dah pandai ape ekk..
lebih kurang je macam anak² sebaya dia ni..
suka mangajuk perbuatan orang..
orang tepuk amai amai, dia pun tepuk..
orang nyanyi cak cekur, dia pun tiru buat gaya cak cekur..
orang kata bye bye, laju² bye bye..

merangkak memang dah laju..
sekarang sibuk nak berdiri..
kalau dapat berdiri kat kabinet tv, bukan main suka..
pastu nanti, dah penat berdiri mulalah menangis mintak simpati suruh orang ambik..

ohh yer..sekarang makan bubur still lagi kena blender..
sebab gigi belum tumbuh..hahah
tapi takde lah blend halus macam dulu dah..
sekali tekan je suis shake n take tu..
oklah..tak kasar dan tak halus sangat bubur dia..
dan ini budak adalah kuat makan..
kalau nampak mami bawak mangkuk bubur tu, laju² datang merangkak nak makan..

satu lagi,
sekarang ni dah pandai taknak dengan pengasuh..
kalau pagi² nak pass dkt pengasuh, beria iye pusing badan taknak pergi..
ohhmaiiii...risau mami cik bunga oiii...

oklah..dah panjang dah ni..huhu
mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)


6 comments:

  1. olaaaa comey betui bunga si sepet ni gebu betui .... geram tgk

    ReplyDelete
  2. putih betul dahlia ni. putih mcm mami juga :) taqwa x mula makan bubur lagi. shake and take pula..kena beli yg baru ni kan. boleh bukak bahagian bawah juga. kalau shake and take lama, jenuh nak korek cuci kat bahagian pisau tu

    ReplyDelete
  3. Seronok melayan budak2 sebaya ni kannn...lahaiii rindu pulak zaman anak2 kecik dolu...;)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute