Monday, February 9, 2015

Home » , , , , » sambut kite kite aje..

sambut kite kite aje..

Assalamualaikum..

Cakkk..hahah..
macam biase entry throwback yang dah berzaman nak update tapi takkkk jugak mami update..
ni pun ntah berapa kali edit, save masuk jadik draft..
maafkan saya..

Last time dah update dah pasal besday anak bujang yang ke 3..
tapi belum celebrate pa pe pun..
rancang nak buat lah makan² sikit ajak sedara mara..
tapi, kita rancang je kan..
Allah juga yang menentukan..

Nak jadik cerita, cousin asben delivered 22hb Januari tu..
dan dia tumpang berpantang kat umah mak mertua, sebab rumah family dia under renovation..
so, masa on the way nak pergi visit tu, asben cakap jom la pegi beli kek sekali..
nanti kat sana mesti ramai orang..
boleh la celebrate sikit sikit..
just nak happy kan anak bujang je..
sebab memang dah janji nak beli kek dan tiup lilin dengan Asyraf..
so, singgah Secret Resepi bandar Rawang tu, beli lah kek seketoii..
pastu singgah Pizza Hut, beli pizza..
tu jelah pun..
air mak mertua sponsor..air teh tarik je pun..hahaha...jadik lah..
ade video masa nak potong kek tu, tapi tak boleh upload pulak..
size besar katenya..aduhaiii..

nampak tak muka orang happy potong kek tu..hihih


Celebrate sekali besday mak mertua, so, tulis nama sekali..jimaattt kekdahnya..
saje letak 5 lilin, konon nak suruh besday boy tu tiup..
takde maknenya..sampai ke sudah dia tak tiup..sabo jelah..


Haipppp..tangan tuhh..
babab kanggg..


































adik kesayangan besday boy..ehemmm

disebabkan celebrate ala² kartun, tak delah goodies bag ke ape ke..
tapi still buat jugak goodies bag, pastu hantar kat umah pengasuh..
bagi kat anak² asuhan kengkawan Asyraf..jadik lahh..

okeh, siap jugak entry berkurun lama dah jadik draft ni..
Alhamdulillah..legaaa..hahah..
jumpe lagi lain kali..
bila agaknya tu ye..
ade ke orang kisah? hihi



4 comments:

  1. mami bz.. ai iz paham.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ada gak laa celebrate, boleh buat kenang-kenangan kann leenda.
    mak anak 2 mmg bz. paham sangat.

    ReplyDelete
  3. happy birthday :)

    salam perkenalan sis & jemput ke blog nana

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute