Thursday, March 19, 2015

Home » , , , , » GBSB - Gathering di Taman Layang Layang, Kepong

GBSB - Gathering di Taman Layang Layang, Kepong

Assalamualaikum..

AWAS: Entry ini banyak gambar. 

Kenapa kena letak banyak gambar? sebab aku excited nak masukkan dalam blog la..
maafkan saya..
Orang lain dah update semua dah..aku je terkedek kedek nk update..
busy la..ni pun dari pagi Isnin dah edit sikit²..kite tengok hari ape dapat publish entry ni..hahah..

Oklah..sebenarnya Sabtu 14/3/2015 lepas, Gojes Blogger Supermom and Baby (GBSB) ade la buat gathering kecil kecilan sikit..
sebab ape kecil kecilan je? sebab tak semua dapat join..
yelah, konsep gathering ni, siape free masa tu, silalah datang jelmakan diri..
yang mana ade komitmen tu, kite tak paksa suruh datang pun..
next time boleh jumpe lagi kan..

Gathering kali ni, 12 family je yang dapat join..
tu pun dah havoc Taman Layang Layang, Kepong tu..
Program start pagi pukul 9 katenya..tp macam biase lah kan..
kalau acara berkaitan anak² ni, mesti jadi drag jugak masa tu..
takpe..no hal punya..janji datang yang mana dah janji nak datang tu..huhu..

Acara santai² je..datang jumpe..borak²..makan²..
dah lama tak jumpe kan..last time punya gathering pun, aku tak dapat join..
so, kali ni dapat jumpe..abah mami happy..asyraf pun mmg obvious la nampak dia happy..
suka la dapat main tembak² pistol bubble tu..dapat lari² kat padang..
balik dari gathering tu, mandikan pastu terus ketiduran sampai petang..penat sungguh gayanya..

Layan gambar jelah ekk.

sampai je susun² makanan dulu..oh yer..kitorang buat potluck je..
ada bihun goreng, lasagna, nasi lemak, chicken finger, roti sosej, kuih muih, pavlovarara, roti ape lagi ekk..
macam² lagi lah..dan aku hanyalah mampu BELI vitagen je 2 pack..hahaha..
tak sempat la nak masak² bagai weiii...








the foods


Anak bujang kesayangan..
happy betul dapat main pistol bubble tu..kemain dok tembak orang..
sampai pegi tembak satu kumpulan makcik² ni tengah duduk lepak tepi padang tu..
sabo jelah mami pergi say sorry..

dengan Afiq anak bujang Ciknaa..kemain aktif la anak bertuah Ciknaa ni..
sampai tembak bubble dalam mulut adik dia si rania..hahah

cap anak dan bapak..mekasih asben sudi melayan permintaan isteri ajak pergi gathering..

ohh my anak dara..
baik sangat mood dia hari tu..diam je..perati ke kelakuan mami dia bergethering..hahah..

Contohnya macam ni..walau kaki dah kene kenyet akibat kegeraman auntie mimi pun, rileks je dia..hahah

ni sebab team ni paling bising kot kat Taman Layang Layang sabtu lepas, maka datang la kumpulan Horlicks ni mempromosi flavor baru Horlicks iaitu ChocoHorlicks ni..siap dapat sample chocohorlicks, dengan bergambar dgn props bagai..dengar nak masuk contest..ntah la betul ke tidak..hahah..



ni acara wajib la kan..dah nak balik dah time ni..
acara bergambar..

Turn abah² daddy² gojes pulak bergambar..tulang belakang para isteri masing² ni..
terima kasih la sebab sudi melayan karenah isteri dan tolong kejar anak..hihi

disebabkan entry aku ni tak lengkap mana, caca marba pulak rasenya, maka aku tempek sekali link entry yang mommies lain dah update pasal Gathering ni..utk bacaan masa depan jugak ni..hihi..

1- Ciknaa
2- Allene
3- Kayrul
5- Safura
6- Dyatie [part 1] [part 2] [part 3] [part 4]
sape lagi yg dah update ekk? nnt ku update semula..

oklah..ni je dulu..next time jumpa lagi..
terima kasih sudi singgah bace..
bye..:)

8 comments:

  1. akhirnya....rajin ko ye menempek banyak2 gambar..kenangan tue kan

    ReplyDelete
  2. hehheheheheheheh sonok gilaaaa! x sabar next gather! jgn lupa dakuuu! ai is bz skrg! hahahaha

    ReplyDelete
  3. Rugi ciknad tak dapat join kannn...sobbss

    ReplyDelete
  4. iols tambah satu part lagi mami! hahahaha.

    ReplyDelete
  5. anak dara cute sangat..

    sedihh tak dapat join..

    sakit nya tu di siniiiiiiiiiiiiiiii..haha

    ReplyDelete
  6. Padanlah rasa macam ada rupa Cik Rara. HIHIHI...
    Amboi...syioknya gathering mak2...i suka =)

    Eh, anak bujang macam dah besar panjang pula gayanya. HIHIHI

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute