Tuesday, March 24, 2015

Home » , , , , , , » Heaven's Park Fried Chicken

Heaven's Park Fried Chicken

Assalamualaikum..

Update lelaju..
Pagi tadi bukak FB, nampak post ciknaa gambar cheezy wedges beli dekat Heaven's Park terus teringat belum update lagi pasal Heaven's Park ni..hihi..

Kitorang pergi Heaven's Park Fried Chicken ni sebelum raya cina hari tu lagi..
lama dah..hoho..
pergi pun dah petang..dengan belum makan tengahari lagi hari tu..
tak ingat sebab ape..
tapi sampai² je sana, terus telek menu terus cari menu nasi..
yelah..perut dah berkeroncong mintak diisi, nasik jelah yang dicari..
perut melayu kaedahnya..
dan yang paling best, ada! hahahha..
seronok bukan kepalang..terus order 2 set..
sorang satu la..abah satu mami satu..lapor2 ni takde maknenya nak share..giler tak senonoh..

tapi yang tak best, lupe nak ambik gambar dulu..
sedap jugak set nasi ayam dia..ade nasik, ayam goreng, dan sambal..
sambal tu sedap hoiii..rase macam asam pedas pun ye jugak..

pastu ape lagi ekk..ooo beli jugak cheezy wedges tu..
sedap dapp dappppp..
untuk asyraf amik set kanak² je..ade burger kecik, air milo dgn mainan ape ntah..
lego kecik² tu kot..sampai sudah tak pasang lagi..

malas nak pasang, sebab part dia kecik² sangat..
nanti tercabut, ada sorang lagi budak kecik seronok kutip bawak masuk mulut..
yang itu memang semua pun nak masuk mulut..
ibu jari kaki abah pun nak masuk mulut dia jugak..aptb..hahah


































gambar pelapik tray je sempat amik..hahah..jadiklahhhh..

Our hensem cheeky boy..hensem ke?
mestilah hensem..takpelah tak hensem kat mata orang lain, yang penting abah mami tengok awak hensem walaupun hari² buat perangai mengundang aje kerjenya..
dah la kedekut mainan..tak pandai share mainan dengan adik..bersabor je mami menengoknya..hasihhh

seronok dapat minum air milo..

ecececeh..sayang sangat lah konon adik dia tuh..padahallllll..
tapi sekarang dah pandai takut kalau mami acah² nak bagi adik dekat jiran sebelah..
berguling guling menangis tak bagi..hoho


review: kedai baru, bersih lagi..
makanan sedap lah pada tekak aku yang tak memilih makanan ni..semua pun aku sebat..
kepada sesapa nak try, boleh la datang makan sini..
alamat penuh tak sure lah pulak aku..
tapi kedai ni belakang Pasaraya Ong Tai Kim, Gombak..
berhadapan dengan kedai barangan bayi, Manjaku..
try lah..support perniagaan orang Muslim..
mami asyraf dahlia bagi 4 bintang..heheh

oklah..terima kasih sudi singgah baca..
jumpa lagi..bye..:)


5 comments:

  1. klu pi gombak boleh try .. konsep mcm kfc jugak kan

    ReplyDelete
  2. Lagi sekaliiii...tempat yg dekat dgn rumah tp ciknad tak pernah pegi lagi...hukhuk

    ReplyDelete
  3. We sincerely appreciate and thanks very much to enjoy our food and also for your valuable feedback..

    :) :) :)
    Heaven's Park Fried Chicken Family.,

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute