Thursday, March 5, 2015

Home » , , , , , » Jalan² cari carseat

Jalan² cari carseat

Assalamualaikum..

Entry clearkan draft..heheh..
dah tak ingat dah hari ape pegi Aeon Wangsa Maju tu..
gasak lah..janji siap entry ni..hoho

dah lama sebenarnya nak beli carseat baru utk cik bunga tu..
yang jenis carrier tu, dah tak boleh guna dah..
dia taknak dah baring dalam tu..stress mami..

memula singgah Manjaku Gombak, banyak choice tapi harga, aduhaiiii..
urut dada dibuatnya..pastu agaknya staf sibuk ke ape ntah..
acuh tak acuh je layan..
nak tanya pun susah..
sebab kite nak beli carseat, nak kena try dudukkan dulu cik bunga tu..
ok ke tidak..
dah la diorang letak carseat tu atas para..so, memang tinggi la kan..
memang kite perlukan staff diorang turunkan ape semua la kan..
tapi, dah diorang busy sangat gayenya maka jom la abah..
kite pegi Aeon..dah sah² senang nak try test duduk..hoho

sorry dik..mami lupe nak pakaikan stokin..
nampak macam togel pulak..hihi..


aku ambik gambar yang murah² je ni..
yang mahal², mak enchekk tak mampu..
rakyat marhean je..huhu



yang ni saje je amik gambor..heeee

cuba teka aku beli yang mana?
alah, tak yah nak berteka teki sangat la hoiii..
takde sape heran pun..ye dak?
of coz la yang paling murah tapi bagi aku rakyat marhean ni, tak lah murah mana pun..huhu..
mahal la jugak..tapi dah itu yang PALING MURAH masa tu, beli jelah..huhu
malas dah nak ulang alik..sebab carseat tu memang nak guna..
dah tak boleh postponed lagi dah..

aku beli yang warna merah tu..
harga asal rm339.00
less 20% jadik rm271..
huhu..


































owner carseat merah tersebut..
gambar dalam carseat baru belum ade..
eh, ke ade?
nantilah share kat sini..hihi

Asyraf tu kemain suka duduk dalam trolley, sampai taknak turun..
best agaknya kena tolak macam tu..hihi

Oh yerr..saje nak share jugak kat sini..
MY DEAR tengah buat sale sekarang kan..
sape2 yang tengah mencari carseat ke, stroller ke, baby cot ke, boleh la terjah..

dari 5 March sampai 15 March..

oklah, ni je dulu..
terima kasih sudi singgah baca yer..
bye..jumpe lagi..:)



6 comments:

  1. Cantik oi merah. Mengancam uols. Ssuai dgn mek bunga. ;)

    ReplyDelete
  2. 2 car seat dalam kereta la nampaknya pasni..

    ReplyDelete
  3. mydear warehouse sale ms lom gaji
    memg x pegilah gamaknye
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. Akk dr zaman kakak dah 13 tahun smpi dak aish pakai car seat yang sama..kikiki..so kira xpnh beli car seat pun..sbb tu pun kakak yg bg..hahahaa..jimat sgt dah kat situ

    ReplyDelete
  5. alolo dh besar dh bungaaa..rindu nk dukung dia...ehh :p

    akakkk..next time nk beli car seat ty saya ehh..ada tpt lg murah dr aeon..xingt jenama apa...ampunn! mydear pn dh makin mahal skrg..xmo dh shopping kt mydear wpn warehouse sale...mahal! haha

    ReplyDelete
  6. HIHIHI...kite memang beli terus macam ni xder beli yang jenis bakul tu sebab tau x boleh pakai lama, tapi nak cari carseat macam ni kene cari yang new born lah so boleh pakai sampai sekarang..now iman dah turn 2y, so carseat tu berumur 1y10m =)

    Amboi..comelnya cik bunga kite ye. HEHEHE

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute