Wednesday, March 11, 2015

Home » , , , , , » Riadah Indoor je di Kidzoona, Aeon Au2

Riadah Indoor je di Kidzoona, Aeon Au2

Assalamualaikum..

Riadah petang hari Sabtu lepas..
kakak ipar yang ajak..kitorang on aje sebab memang tak plan nak pergi mana² pun..
paling tak pun, pergi umah mak mertua je..
lagipun dah lama gila kot tak pergi kidszoona sejak Dahlia lahir..
maknenya nak dekat 10 bulan dah..hoho
pergi pun dah lewat..pukul 6 baru bertolak dari Gombak..

Yuran masuk pun dah naik..
dulu kalau weekend, RM10 je..
sekarang RM13..baby bawah 9 bulan masuk percuma..
masa adik kat kaunter tu tanya anak berapa bulan, ku cakap la 9 bulan nak masuk 10 bulan..
pastu dia kate, ok takpelah..tak payah bayar la..
adik tu siap pesan, kalau org tanya, cakap je baru 9 bulan..hahah..
terima kasik adik kaunter yer..

Susunan pun dah berubah..pastu ada tambahan yang bola kecik² tu..



ni haaa..ade tambahan ni la..
terpinga pinga Dahlia masa letak dia dalam ni..
nangis tak, senyum pun tak..
blur je muka..hahah..
sorry lah dik..mami excited lebey..

Hanif Asyraf..dah 3 tahun 2 bulan dah anak bujang nan seketul aku ni..
suka dapat tengok dia happy masa kat sana..
yelah, dah lama betul tak bawak pegi sini..
sebab memikirkan Dahlia kecik sangat lagi..

kelakor tengok rambut dia..
dah macam kena gigit tikus..
pagi tu abah bawak pergi gunting rambut kedai mamak..
balik umah, mami macam nak pengsan tengok rambut bertingket tingkek gitu..sabo jelah..


kami kazen..
khaleef anak kakak ipar..














suke gambar ni..
Dahlia tengah tengok abah buat ape..
abah tengah tengok asyraf buat ape..
mami tengok semua orang buat ape..hoho

oklah, tu je kot..
terima kasih sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..:)



3 comments:

  1. haah baru nak tegur ngape rambut asyraf tu? hihi..

    ReplyDelete
  2. ehh... weekend RM13 jer ke leenda?? kat kidzoona kulai ni rm15 tau weekend or public holiday.. btw, suka tengok anak2 hepi kan.. mak apak pun turut hepi..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute